Макаронени изделия

Намерихме 13 резултата за Макаронени изделия в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 13 промоции за Макаронени изделия. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Макаронени изделия и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

07.11 - 31.12 Билла
31.10 - 31.12 МЕТРО
02.12 - 08.12 ЛИДЛ
02.12 - 08.12 ЛИДЛ
02.12 - 08.12 Магазинъ 345
02.12 - 08.12 Магазинъ 345
01.12 - 15.12 Фреш маркет
01.12 - 01.01 Билла

Повече информация за Макаронени изделия

Макаронените изделия са приготвени от тесто и могат да бъдат срещнати в различни разновидности. Те не са готови за консумация, а е необходимо да преминат през термична обработка преди това. Най-често те са полуфабрикати, а най-широко застъпени са в Италианската кухня.

Какви видове макаронени изделия можем да срещнем?

Макаронените изделия можем да намерим под различни форми, които съответно носят различни названия. Например тестените ленти наричаме юфка, а навитите пръчици – макарони. По-дълги и по-плътни пък са спагетите и фидето, а кус-кусът представлява малки зърнести топчета тесто. За да ги косумираме, най-често преди това ги печем или варим , но преди това ги поливаме обилно с вода. Съществува многообразие от хиляди вкусни рецепти с участието на макаронение изделия. А те освен, че са вкусни, се приготвят бързо и лесно.

Полезни ли са макаронените изделия?

Въпреки мнението на много хора, че макаронените изделия са вредни, това всъщност е далеч от истината. Тяхното полезно действие се крие в житото, от което са произведени. То се разгражда много по-бавно в организма, което от своя страна води до дълготрайно чувство за ситост, както и изразходване на придобитата след храненето енергия, вместо нейното складиране. Освен това макаронените изделия  са богати на витамин В. Много изследвания доказват, че комплексните въглехидрати в състава на макароните имат благоприятно действие върху организма.

Откъде да купим изделия от макарони?

Богато многообразие на макаронени изделия можете да намерите в магазините на Лидл, Карфур, Пикадили, Т Маркет, Карфур и други. За Ваше улеснение създадохме дигитален каталог с най-горещите предложения на водещи в продажбите на хранителни стоки магазини. Можете да го разгледате на нашия сайт.