Макаронени изделия Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Макаронени изделия

Макаронените изделия са приготвени от тесто и могат да бъдат срещнати в различни разновидности. Те не са готови за консумация, а е необходимо да преминат през термична обработка преди това. Най-често те са полуфабрикати, а най-широко застъпени са в Италианската кухня.

Какви видове макаронени изделия можем да срещнем?

Макаронените изделия можем да намерим под различни форми, които съответно носят различни названия. Например тестените ленти наричаме юфка, а навитите пръчици – макарони. По-дълги и по-плътни пък са спагетите и фидето, а кус-кусът представлява малки зърнести топчета тесто. За да ги косумираме, най-често преди това ги печем или варим , но преди това ги поливаме обилно с вода. Съществува многообразие от хиляди вкусни рецепти с участието на макаронение изделия. А те освен, че са вкусни, се приготвят бързо и лесно.

Полезни ли са макаронените изделия?

Въпреки мнението на много хора, че макаронените изделия са вредни, това всъщност е далеч от истината. Тяхното полезно действие се крие в житото, от което са произведени. То се разгражда много по-бавно в организма, което от своя страна води до дълготрайно чувство за ситост, както и изразходване на придобитата след храненето енергия, вместо нейното складиране. Освен това макаронените изделия  са богати на витамин В. Много изследвания доказват, че комплексните въглехидрати в състава на макароните имат благоприятно действие върху организма.

Откъде да купим изделия от макарони?

Богато многообразие на макаронени изделия можете да намерите в магазините на Лидл, Карфур, Пикадили, Т Маркет, Карфур и други. За Ваше улеснение създадохме дигитален каталог с най-горещите предложения на водещи в продажбите на хранителни стоки магазини. Можете да го разгледате на нашия сайт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!