Марината Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Марината

Всяко ястие е по-вкусно ако е подправено с подходящите подправки и овкусители. Различните меса, риби, морски дарове, зеленчуци си подхождат с разнообразие от подправки. Това е причината често да се чудим каква марината да изберем. В много случаи може да съчетаем вкусове, които не си подхождат, което неминуемо ще се отрази на крайния резултат. Затова може да си купим готова марината, която да ни улесни.

Какви маринати има?

Готовите маринати се разделят на сухи и течни. В тях се съчетават различни сухи подправки, които са предназначени за определени видове меса или риба. Обикновено сухите маринати се разтварят във вода. Хранителните продукти се намазват с получената смес, като се препоръчва да престоят няколко часа за да поемат по-добре. Съотношението между водата и сухата марината са указани върху опаковката.

Течните маринати са на маслена основа и съдържат различни видове олио или зехтин. Те също могат да са в комбинация с други допълнителни овкусители. Те се нанасят директно върху продукта и отново е добре да престоят известно време. Могат да бъдат билкови, чеснови, за барбекю, за печено месо на фурна и много други. Течните маринати трябва да се съхраняват на сухо, хладно и защитено от слънчева светлина място.

Когато използвате готова марината не е необходимо допълнително осоляване на продуктите, тъй като рискувате да пресолите ястието.

Откъде да купим марината?

Различни видове маринати ще намерите в магазините за хранителни стоки – Пикадили, Фантастико, Billa, Lidl, Carrefour, Метро, ЦБА и много други. Разгледайте актуалните брошури на магазините, в които са поместени най-изгодните цени и специални отстъпки. Възползвайте се от тях и закупете избраните маринати на атрактивна цена.