Маркер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Маркер

Маркерите са едни от най-популярните канцеларски материали. Разнообразието от цветове и предназначение правият маркерите широко приложими. В зависимост от техния вид, те се превръщат в практично пособие за дома, офиса, обучението.

Какви видове маркери има?

Едни от най-разпространените и използвани маркери са маркерите за подчертаване, или т. нар. „текст маркер”. Те се отличават със скосен връх на писеца и яркост на мастилото. Най-предпочитани са маркерите, чието мастило е на водна основа. Текст маркерите се различават по размерите на писеца, съответно дебелината на линията, както и по цветовете си. Важно е мастилото на маркерите да не замазва подчертавания текст, да изсъхва бързо. Някои маркери запазват цвета си и при цветно ксерокопиране.

В днешно време маркерите за бяла дъска почти напълно са изместили традиционните тебешири в учебния процес, като се използват и в офиси. Обикновено те са с объл връх, който е по-удобен за писане върху бялата дъска. Важно е да купувате маркери специално за бяла дъска, в противен случай рискувате дъската да не може да се почисти и върху нея да останат следи.

Ако искате да развихрите творческото си въображение може да закупите маркери за текстил или маркери за порцелан. Обикновено маркерите за текстил са с объл връх и се фиксират върху материята с ютия. Маркерите за порцелан могат да са със заострен писец, който е предназначен за фини контури, и с прав писец. При тях цветовете се фиксират след изпичане във фурна.

Откъде да купим маркер?

Текст маркери и маркери за бяла дъска може да намерите в книжарниците, магазините за офис консумативи и в големите супермаркети, в които се продават и канцеларски материали. Маркери за порцелан, текстил ще откриете в магазините за хоби материали. Разгледайте актуалните оферти за маркери в Broshura.bg. Така ще може да изберете желаните маркери на разумна и атрактивна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!