Маркер

Намерихме 2 резултата за Маркер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Маркер. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Маркер Faber-Castell и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.06 - 30.06 Office 1 Superstore
01.06 - 30.06 Office 1 Superstore

Подобни продукти от тази категория

21.05 - 10.06 Бриколаж
01.06 - 30.06 Office 1 Superstore
01.06 - 30.06 Office 1 Superstore
01.06 - 30.06 Office 1 Superstore
01.06 - 30.06 Office 1 Superstore
01.06 - 30.06 Office 1 Superstore
01.06 - 30.06 Office 1 Superstore

Повече информация за Маркер

Маркерите са едни от най-популярните канцеларски материали. Разнообразието от цветове и предназначение правият маркерите широко приложими. В зависимост от техния вид, те се превръщат в практично пособие за дома, офиса, обучението.

Какви видове маркери има?

Едни от най-разпространените и използвани маркери са маркерите за подчертаване, или т. нар. „текст маркер”. Те се отличават със скосен връх на писеца и яркост на мастилото. Най-предпочитани са маркерите, чието мастило е на водна основа. Текст маркерите се различават по размерите на писеца, съответно дебелината на линията, както и по цветовете си. Важно е мастилото на маркерите да не замазва подчертавания текст, да изсъхва бързо. Някои маркери запазват цвета си и при цветно ксерокопиране.

В днешно време маркерите за бяла дъска почти напълно са изместили традиционните тебешири в учебния процес, като се използват и в офиси. Обикновено те са с объл връх, който е по-удобен за писане върху бялата дъска. Важно е да купувате маркери специално за бяла дъска, в противен случай рискувате дъската да не може да се почисти и върху нея да останат следи.

Ако искате да развихрите творческото си въображение може да закупите маркери за текстил или маркери за порцелан. Обикновено маркерите за текстил са с объл връх и се фиксират върху материята с ютия. Маркерите за порцелан могат да са със заострен писец, който е предназначен за фини контури, и с прав писец. При тях цветовете се фиксират след изпичане във фурна.

Откъде да купим маркер?

Текст маркери и маркери за бяла дъска може да намерите в книжарниците, магазините за офис консумативи и в големите супермаркети, в които се продават и канцеларски материали. Маркери за порцелан, текстил ще откриете в магазините за хоби материали. Разгледайте актуалните оферти за маркери в Broshura.bg. Така ще може да изберете желаните маркери на разумна и атрактивна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах