Масажор

В момента няма актуални промоции за Масажор. Разгледай други подобни предложения.

Подобни продукти от тази категория

05.08 - 01.09 Интерсервиз Узунови
05.08 - 01.09 Интерсервиз Узунови
05.08 - 01.09 Интерсервиз Узунови
05.08 - 01.09 Интерсервиз Узунови
05.08 - 01.09 Интерсервиз Узунови
05.08 - 01.09 Интерсервиз Узунови

Повече информация за Масажор

Без здраве няма щастие, без грижа няма добър тонус. Изпълненото с трудности и изпитания ежедневие често ни кара да пренебрегваме здравословното си състояние и да търсим изход за проблемите си, едва когато те са се задълбочили. Сред множеството оплаквания, които имаме, са телесните болки. Схванати раменете, врат или кръст пречат на нормалния ход на ежедневието ни и го превръщат в ад. Затова масажорите се явяват спасителен пояс в подобни ситуации и ни помагат да се върнем към пълноценния живот.

Какви видове масажори има на пазара?
Масажори за лице, масажори за очи, антицелулитни или универсални, изборът е огромен и всеки може да открие подходящия за него продукт. Изборът трябва да бъде съобразен с нуждите и здравословното състояние на човека, за когото е предназначен масажорът. Ако болките, които ни измъчват, са в областта на цялото тяло, е хубаво да изберем универсален уред. Повечето модели разполагат с приставки, благодарение на които можем да постигнем желания от нас натиск само с едно устройство. Има и иновативни модели, които предлагат масаж на ходилата и са оборудвани с джапанки, на които да положим нозете си. Доста от масажорите са с вендузи, а някои имат функции за нагряване.

Какви цени да очаквам?
Дали ще отделите 50-60 лева или 1000-това зависи от нивото на услуга, която избирате и от сложността на изработка на продукта. Най-скъпите масажори са снабдени с множество функции и са ориентирани предимно към дамите, които желаят да отслабнат или да се сбогуват с целулита. Малките и компактни уреди са на достъпната цена от 40-50 лева.

На кои марки масажори да се доверя?
„Philips”, “Beurer”, “Medisana”,”Bosch” са някои от производителите на качествени масажори. Вижте всичките налични модели от марките и преценете кой е най-подходящ за Вас, съобразно финансовите Ви възможности и нуждите Ви.

Къде да разгледам различните уреди?
В най-разпространените магазини на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Метро” и др. има многобройни видове уреди, които ще Ви помогнат да се чувствате отпочинал и да избягате от болката. В нашия сайт сме се постарали да съберем на едно място цялата налична информация за актуални промоции на големите вериги магазини, от които да се възползвате при Вашия избор.