Маса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 2
-
Показани 17 от 17 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Маса

Масата е сред най-купуваните мебели и съществува в традициите на някои народи от много дълго време. Поставя се предимно в хола, трапезарията или кухнята. Предназначена е за хранене, пиене на чай и кафе, а има и малки масички, на които поставяме вази с цветя, телефони и т.н. Разнообразието от материали и дизайни правят масите все по-модерни и задоволяващи вкусовете на различните потребители.

Какви видове маси има? Каква да си купя?

Първо трябва да решите в коя стая искате да разположите новия предмет. Нужно е и да е съобразите колко са членовете на семейството и да има място за всеки от тях. Въпреки че, храненето все по-често не е задружно занятие, е хубаво поне на хубави поводи всички да сядат заедно. Масите за хранене са по-високи и големи, най-често във форма на правоъгълник. Тези за хола са ниски, могат да бъдат с разчупен дизайн, да имат чекмедже или рафтче отдолу, където да се слагат книги или списания. Най-често са стъклени и дървени. Избягвайте пластмасовите маси, те не само че не са надеждни, но голяма част от тях не са и красиви. Винаги съобразявайте външния вид и размерите на масата с помещението, в което се намира. Не купувайте твърде голяма мебел за малка трапезария. Цените на най-обикновените холни маси са между 40 и  200 лева, а на масите за хранене – между 500 и 1500 лв.

Откъде да си купя маса?

Идеалната мебел може да си купите в „Мондо“, „Aiko”, “Como”,“Ikea”,“Арон“ и др. Не пропускайте да разгледате брошурите на нашия сайт. Чрез тях ще получите информация къде са най-големите намаления.