Маса за гладене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Маса за гладене

Дори да не сте педантични и да обичате да сте небрежни, има моменти, които изискват по-строго облекло, а има и дрехи, които се мачкат ужасно лесно. Фини блузи или ризи, които ни трябват точно днес, а изглеждат като дрипа…Ютията е неизбежният и единственият правилен изход от положението. Добре е обаче да не гладим на земята или на леглото, а да си имаме специална маса или дъска, на които удобно да разположим дрехите.

Каква маса (дъска) за гладене да купя? Какви цени да очаквам?

При избора на маса за гладене е добре да намерите здрава дъска, която не се мести при натиск. По възможност изберете модел, който предлага поставка за нагорещената ютия-така ще Ви е много по-удобно по време на гладене. Препоръчително е да има ръкавник – допълнителна част, на която могат да се нанижат ръкавите, за да се изгладят внимателно от всички страни. Съобразете и дали ширината на дъската е достатъчна - ако често се случва да гладите покривки, широки нощници, спално бельо, ще е по-лесно, ако площта на масата е по-голяма. Дъските за гладене от добро качество представляват метална здрава решетка, която е облечена в памучен плат с разнообразни видове десени. По-евтините варианти са дъски, но направени от слепени дървени стърготини, те не са надеждни и по възможност избирайте от първия вид. Цените на дъските за гладене варират между 20 и 50 лева.

Откъде да купя маса за гладене?

От магазините на “Praktiker”, “@Home”, “Технополис“, „Интермаркет“, „Masterhaus” и др. ще намерите идеалната за Вашите нужди маса за гладене. Ако за Вас е важно да пазарувате стоки на изгодни цени, преглеждайте редовно брошурите на нашия сайт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!