Маса за гладене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Маса за гладене

Дори да не сте педантични и да обичате да сте небрежни, има моменти, които изискват по-строго облекло, а има и дрехи, които се мачкат ужасно лесно. Фини блузи или ризи, които ни трябват точно днес, а изглеждат като дрипа…Ютията е неизбежният и единственият правилен изход от положението. Добре е обаче да не гладим на земята или на леглото, а да си имаме специална маса или дъска, на които удобно да разположим дрехите.

Каква маса (дъска) за гладене да купя? Какви цени да очаквам?

При избора на маса за гладене е добре да намерите здрава дъска, която не се мести при натиск. По възможност изберете модел, който предлага поставка за нагорещената ютия-така ще Ви е много по-удобно по време на гладене. Препоръчително е да има ръкавник – допълнителна част, на която могат да се нанижат ръкавите, за да се изгладят внимателно от всички страни. Съобразете и дали ширината на дъската е достатъчна - ако често се случва да гладите покривки, широки нощници, спално бельо, ще е по-лесно, ако площта на масата е по-голяма. Дъските за гладене от добро качество представляват метална здрава решетка, която е облечена в памучен плат с разнообразни видове десени. По-евтините варианти са дъски, но направени от слепени дървени стърготини, те не са надеждни и по възможност избирайте от първия вид. Цените на дъските за гладене варират между 20 и 50 лева.

Откъде да купя маса за гладене?

От магазините на “Praktiker”, “@Home”, “Технополис“, „Интермаркет“, „Masterhaus” и др. ще намерите идеалната за Вашите нужди маса за гладене. Ако за Вас е важно да пазарувате стоки на изгодни цени, преглеждайте редовно брошурите на нашия сайт.