Маска за лице Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 180 магазина
Виж всички магазини

Информация за Маска за лице

За красотата на лицето е необходимо да полагаме редица специални грижи. Сред тях на първо място е третирането на кожата с различни маски, които благодарение на активните си съставки придават красив и свеж вид на лицето Ви. Маските за лице най-често са кремообразни козметични продукти, но могат да се срещнат различни разновидности.

Какви маски за лице има?

Можете да откриете богато многообразие от маски за лице в зависимост от типа на кожата Ви. Има маски за суха, за мазна и за нормална кожа. Ако имате конкретен проблем с кожата на лицето, можете да се доверите на различна маска, която ще Ви помогне да се преборите с дефектите на кожата. Така например можете да си купите маска против излишна пигментация, против зачервявания, за чувствителна кожа, почистваща маска и така нататък. Най-често в маските за лице се използват различни витамини и минерали, а сред най-разпознаваемите аромати са на алое вера, на плодове, на водорасли и така нататък. има маски, които след поставяне се втвърдяват, и такива, които са гелообразни.

Как да използваме маските за лице?

Различните маски за лице изискват различно време на престой върху кожата. Той най-често в границата от няколко минути до час. Докато нанасяме маската, трябва да сме сигурни, че лицето ни е добре почистено с подходящия козметичен продукт. Това се прави, за да сме сигурни, че съставките ще попият добре в кожата и ще могат да действат мигновено. Масажирайте лицето си, докато поставяте маската за лице върху него, за да се погрижите за по-дълбоко попиване на продукта, както и за еластичността на Вашата кожа. След като изтече определеното време, изплакнете обилно с вода и подсушете лицето си.

Откъде да си купим маски за лице?

Маските за лице Ви очакват в магазините на Лореал, dm, Лили, Карфур, Макао и още много други. Най-изгодните предложения пък сме събрали в нашата брошура. Можете да я откриете в нашия сайт и да изберете новата си маска за лице още сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!