Маска за лице

Намерихме 11 резултата за Маска за лице в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 11 промоции за Маска за лице. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Маска за лице и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.08 - 31.08 Лили Дрогерие
01.08 - 31.08 Аптеки SOpharmacy
01.08 - 31.08 Аптеки SOpharmacy
01.08 - 31.08 Аптеки SOpharmacy

Повече информация за Маска за лице

За красотата на лицето е необходимо да полагаме редица специални грижи. Сред тях на първо място е третирането на кожата с различни маски, които благодарение на активните си съставки придават красив и свеж вид на лицето Ви. Маските за лице най-често са кремообразни козметични продукти, но могат да се срещнат различни разновидности.

Какви маски за лице има?

Можете да откриете богато многообразие от маски за лице в зависимост от типа на кожата Ви. Има маски за суха, за мазна и за нормална кожа. Ако имате конкретен проблем с кожата на лицето, можете да се доверите на различна маска, която ще Ви помогне да се преборите с дефектите на кожата. Така например можете да си купите маска против излишна пигментация, против зачервявания, за чувствителна кожа, почистваща маска и така нататък. Най-често в маските за лице се използват различни витамини и минерали, а сред най-разпознаваемите аромати са на алое вера, на плодове, на водорасли и така нататък. има маски, които след поставяне се втвърдяват, и такива, които са гелообразни.

Как да използваме маските за лице?

Различните маски за лице изискват различно време на престой върху кожата. Той най-често в границата от няколко минути до час. Докато нанасяме маската, трябва да сме сигурни, че лицето ни е добре почистено с подходящия козметичен продукт. Това се прави, за да сме сигурни, че съставките ще попият добре в кожата и ще могат да действат мигновено. Масажирайте лицето си, докато поставяте маската за лице върху него, за да се погрижите за по-дълбоко попиване на продукта, както и за еластичността на Вашата кожа. След като изтече определеното време, изплакнете обилно с вода и подсушете лицето си.

Откъде да си купим маски за лице?

Маските за лице Ви очакват в магазините на Лореал, dm, Лили, Карфур, Макао и още много други. Най-изгодните предложения пък сме събрали в нашата брошура. Можете да я откриете в нашия сайт и да изберете новата си маска за лице още сега.