Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Маслини Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 7 от 7 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Маслини

Действително основата на повечето салати се състои от домати, краставици, лук, зеле, царевица и др. Добавките обаче също са от значение. Понякога една подправка може да промени вкуса на цялото ястие. По същия начин маслините са в състояние да направят почти всяка гозба по-вкусна и апетитна.

Какво трябва да знам за маслините? За какво се използват те? Какви да си купя?

Маслините са много важни за организма ни, тъй като съдържат полезни вещества, а и са подходящи, ако спазваме хранителен режим, тъй като от тях не се напълнява. Стандартните зелени маслини се делят на няколко подвида – гръцки Каламати, гръцки черни, гръцки пълнени и др. Има и видове, в които има растящ бадем. Растението е много полезно, защото снабдява организма с омега-3 мастни киселини, както и с растителни протеини, които имат значение за нормалните метаболитни процеси в тялото. Маслините са и традиционното допълнение, когато пиене своята чаша с мартини.  В последно време голяма популярност набира пастетът от маслини – той е свежа идея за закуска например. Освен това са източник на много витамини и са полезни за костния растеж и развитие, сухожилията и мускулите. Маслиновата клонка е знак на мира по целия свят. Когато избирате маслини, не купувайте най-евтините. Високата цена по принцип се обуславя от факта, че маслините се берат ръчно. Ако са на много ниска цена, то почти със сигурност са брулени.

Откъде да си купя маслини?

Посетете магазините на „BILLA”, “Lidl”, “Kaufland”, “Т Маркет“, „Фантастико“, „Пикадили“, „Моят магазин“ и др. За да купувате изгодни стоки, е необходимо да сте добре информирани. Следете редовно брошурите, които качваме на сайта ни, така ще пазарувате изгодно.

 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!