Матрак

Намерихме 2 резултата за Матрак в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Матрак. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Матрак и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

25.09 - 08.10 Mömax
25.09 - 08.10 Mömax

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Матрак

Матракът по важност е 90% от леглото. Той гарантира Вашия здрав сън и добра почивка, за да сте пълноценни, свежи и работоспособни в живота си.

Какво трябва да знаете за матракът, преди да го закупите?

Модерните матраци са създадени от висококачествени продукти, по утвърдени екологични стандарти за чистота и притежават антибактериални дамаски. За разлика от старите модели, чиито пружини често причиняваха проблеми, много от новите модели пасват перфектно на формата на тялото Ви като дават усещането, че спите на облак. Те могат да бъдат стандартно изработени или дизайнерски проектирани, за да удовлетворят нуждите Ви. Разбира се, вариации от размери има, а също така и от материали, от които са създадени. Например, ако предпочитате да спите на меко, то непременно трябва да си вземете латексов матрак. Ако не сте избрали подходящ вариант, то Вие рискувате да получите болки в гърба и тялото. Въпрос на личен избор е удобството на матрака, но въпреки това има задължителни условия що се отнася до покупка на матрак за деца. Колкото по-малка е възрастта им, толкова по-твърда трябва да е повърхността на която спят, за да не се получат изкривявания на тялото им. Най-важното условие за добрия матрак е опората, която Ви дава той по време на сън. Не бива да се притискат стави и мускули, а напротив, самият матрак трябва да се приспособява спрямо тялото Ви.

На кои марки да се доверим и откъде да пазаруваме?

Най-популярните производители като Тед, Хепи Дриймс, Виденов, Екон, Дормео, Вит и други непрестанно ни изненадват приятно с нови модели и добри предложения. В каталозите на магазини Айко, Арон, Ирим, Икеа Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоум ще откриете богат асортимент от матраци и промоционални предложения.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах