Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Машина за сладолед Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Машина за сладолед

Всеизвестен факт е, че домашно приготвените ястия са по-здравословни, а понякога и доста по-вкусни, от купените от магазина. Това е причината за толкова много и различни кухненски уреди, които се продават. В днешно време може да приготвим всякакви вкусотии, стига да разполагаме с подходящия уред. Един от най-разпространените уредите е машината за сладолед.

Какви машини за сладолед има?

Основното предимство на машината за сладолед е, че в тях можем да приготвим сладолед по наш вкус, с подбрани от нас продукти, без консерванти и други вредни съставки.

Машините за сладолед се различават по своя капацитета – обикновено е между 0,8 л. и 1,5 л. Най-често основният съд има незалепващо покритие и може да се вади, което улеснява почистването му.

Когато купувате машина за сладолед, проверете дали тя има компресор. При наличие на компресор няма нужда от използване на външно охлаждане. В случай, че няма, трябва да поставите купата във фризер или хладилник, в който да се охлади, а препоръчителното време е между 12 и 24 часа. Предимство на машините със собствен охладил е, че може да приготвите по-бързо необходимото количество сладолед. Моторите могат да имат ляво и дясно въртене. Уредите се различават и по своята мощност и разход на енергия.

Откъде да купим машина за сладолед?

Различни машини за сладолед ще откриете в магазините за бяла и черна техника, както и в големите магазини от универсален тип – Метро, Carrefour, Кауфланд и т.н. Утвърдени и популярни марки на машини за сладолед са Rohnson, Philips, Kenwood, Ariete, Severin и други. Разгледайте промоционалните оферти за машини за сладолед в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящия уред за Вас и Вашето семейство на достъпна и разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!