Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Маша за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Маша за коса

Харесвате жените с големи букли, приличащи на кукли, но вашата коса права? Няма причина да не постигнете желания ефект, защото на пазара вече има всичко, от което се нуждаете – благодарение на преса или маша ще оформите косата си по начина, по който винаги сте мечтали да изглеждате. Въпреки че не е много полезна машата за коса, тя е предпочитан уред от нежния пол, защото сравнително лесно им придава нов и романтичен вид.

Каква маша за коса да си купя? Какви модели има?
Както при пресите, така и при машите е редно да подбираме модела не само според външния му дизайн и цвета, а в зависимост от материала. По-добре е щипките(плочките) да са с керамично покритие, а ако разполагате с по-висок бюджет за закупуването на маша, може да си купите такава, която има Titanium покритие, за да бъде мека и нежна косата Ви при допир. Новите модели маши притежават удобната функция да се изключват сами след 60 минути, така ще сте спокойни, че дори да забравите уреда включен, няма да последва беда. Добрите маши могат да загреят за по-малко от минута и се нагряват до температура над 200◦ C.

Кои марки са добри? Къде да ги разгледам?
“Philips”, “Rowenta”, “Zelmer”,”Braun”, “Babyliss”, “Bosch” са сред лидерите на пазара. Маша за коса може да купите практически отвсякъде, но ние Ви съветваме да се снабдите с такава от някой голям магазин – например „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Технополис“ или „Техмарт“, за да има продуктът гаранция и да сте сигурни, че е качествен. Освен това може да потърсите информация в брошурите, които сме качили на нашия сайт – там са изложени всички намаления в големите магазини за техника.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!