Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Мелничка за пипер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мелничка за пипер

По време на дъжд намръщеното небе може да бъде мигновено разкрасено от една малка дъга...Понякога малките неща придават неповторима красота на всичко. Така е и с храната. Ястието не е завършено и вкусно, колкото и скъпи да са продуктите, ако липсват подходящите подправки. Черният пипер е от най-обичаните добавки към супите, местните ястия и др. Тъй като освен смлян, се продава и пипер на зърна, е добре да разполагате с мелничка, за да може сами да го обработите.

Каква мелничка за пипер да избера? Какви цени да очаквам?

Основно се делят на два вида – ръчни и електрически. И с двете се работи изключително лесно, така че който и вид да изберете, няма да изпитвате затруднения. Когато купувате електрическа мелничка, имайте предвид, че най-често се продават без необходимите за работата им батерии, така че трябва да предвидите и тяхното закупуване. Като най-предпочитан материал за направа на мелнички за пипер се очертава неръждаемата стомана, както и употребата на дърво. Някои машинки са подходящи за множество различни видове подправки, а дори разполагат с различни степени за смилане. Има и мини модели, направени от стомана и акрил, които поради своите размери са изключително удобни за път, тъй като не заемат излишно място във Вашия куфар. Богатството от  различни видове дизайн позволяват на всеки да избере мелничката за пипер, подходяща за личния му вкус. Цените на уредите варират между 20 и 150 лева.

В кои магазини се предлагат мелници за пипер?

Посетете някой от магазините на „@Home”, “Еником М“, „Jumbo”, “Bauhaus“ и др., за да се сдобиете с нова мелничка за пипер. Не пропускайте да разгледате брошурите на сайта ни, за да знаете къде точно са най-добрите оферти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!