Свинско месо

Намерихме 2 резултата за Свинско месо в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Свинско месо. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Свинско месо Тандем и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

16.01 - 22.01 Билла
16.01 - 22.01 Билла

Подобни продукти от тази категория

01.01 - 31.01 Аптеки Subra
02.01 - 31.01 Билла
02.01 - 31.01 Билла
02.01 - 31.01 Билла
02.01 - 31.01 Билла
02.01 - 31.01 Билла
02.01 - 31.01 Билла

Повече информация за Свинско месо

Крехко месце с гарнитура – идеалната вечеря за любителите на протеините. Месото е сред предпочитаната храна на хората от хилядолетия. За жалост в наши дни е трудно да се сдобием с качествен продукт с гарантиран произход. Масово се внася месо от чужбина, пълно с химикали, понякога зле съхранявано. Същевременно цените са високи, а потребителите - често недоволни. Тук идва важният въпрос какво месо да изберем и как да преценим дали е качествено.

Какво месо да купя? Кое е най-полезно?

Според изследователите най-полезното месо е говеждото. То е с ниско съдържание на мазнини и е безценен източник на витамин B12, желязо и цинк. Агнешкото месо е предпочитано предимно по празници, но то също е сравнително полезно, тъй като не е много мазно и съдържа голямо количество белтък. Пуешкото и пилешкото месо са лесни за смилане, крехки, със сравнително нисък процент мазнина. Свинското месо се радва на голяма популярност и е едно от най-купуваните. Знаем обаче, че в големи количества е вредно, тъй като съдържа висок процент мазнини и холестерол. При избора на месо внимавайте на първо място откъде го купувате и как е съхранявано. Ако има неприятна миризма или външен вид, по-добре се ориентирайте към друг продукт. Гледайте срока на годност и се интересувайте кой е производителят. Ако имате проблем с кръвното, сърцето или затлъстяването, избягвайте свинско месо и се ориентирайте към пилешко, пуешко или заешко.

Откъде да си купя?

Вижте в магазините на големите търговски вериги като „Фантастико“, „Пикадили“, „Kaufland”, “Carrefour” и др. Разгледайте нашия сайт и брошурите, които качваме, за да сте наясно къде са най-изгодните намаления.