Месомелачка

Намерихме 6 резултата за Месомелачка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 6 промоции за Месомелачка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Месомелачка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Месомелачка

Месомелачките съществуват от XIX в. и до днес са широко разпространени, присъстват в кухнята на почти всяко домакинство. Те представляват механичен или електро-механичен уред, който смила зеленчуци, месо и др. С него някои си правят лютеница или кайма. Месомелачки има в много магазини за домашна употреба и цените им не са високи.

Каква месомелачка да купя? Каква цена да очаквам?
Най-евтините и стари модели месомелачки са изградени от няколко части – корпус, който се закрепя, винт, гайка, нож и решетка. Цената на най-разпространените видове месомелачки е между 40 и 60 лева и все по-малко се продават на пазара. В големите магазини за техника имат от по-новите продукти, ако Вие търсите месомелачките от своето детство, вижте в магазините за домашни потреби.
Същевременно може да се сдобиете със съвременен уред за около 200-250 лева, който е с модерен дизайн, голяма мощност и функция „въртене в обратна посока“. Чрез нея моторът може да се движи в обратна посока, а това по-късно улеснява чистенето на машината. Повечето от скъпите продукти се продават в комплект с три дискови решетки за различен тип мелене – фино, средно и мелене, както и приставка за пълнене на домашно приготвени колбаси.

Кои марки месомелачки са добри?
„Braun”, “Kenwood”, “Bosch”, “Rohnson”, “Moulinex”, “Zelmer” са сред предпочитаните от клиентите марки месомелачки.

Откъде да купя?
Може да разгледате предлаганите продукти в магазините на „Техномаркет“, „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Денси“ и др. ще откриете голяма разнообразие от модели, но преди да тръгнете да обикаляте, вижте предложенията, които сме качили на нашия сайт. Чрез тези брошури може да спестите много време и пари.