Метла

Намерихме 2 резултата за Метла в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Метла. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Метла и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

21.10 - 27.10 ЛИДЛ
21.10 - 27.10 ЛИДЛ

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Метла

Поддържането на чистотата в дома ни е от изключителна важност не само за добрият и спретнат вид, но и за собственото ни здраве. На пазара има огромно разнообразие препарати и пособия, които правят почистването много по-лесно и удобно. Въпреки това има един традиционен домакински инструмент, който присъства в почти всеки дом – метлата.

Какви метли има?

Традиционната метла е изработена от сухите стебла на растението сорго. Те са завързани едно за друго, като са стегнати в дръжката и основата, и са отпуснати надолу. От това растение се произвеждат и сламени кошници и други четки.

Сламените метли могат да са с къси или дълги дръжки, като има и различни размери на самата метла. Тези метли са едни от най-разпространените и използвани при метене на открити пространства. По-малките метлички са предпочитани при почистване на автомобили и други неголеми повърхности и помещения.

Недостатък на сламените метли е, че могат да се пречупят и да оставят сламки.

Метлите могат да са изработени и от синтетични косми. При тях са характерни по-късите влакна, които са оформени на снопчета и са закрепени върху продълговата пластмасова основа. Тези метли също могат да са с къса или дълга дръжка, която може да е и телескопична. Може да намерите и метли с дълги синтетични косми, които са захванати в кръгла основа.

Откъде да купим метла?

Може да намерите различни метли както в магазините за домашни потреби, така и в хипермаркетите и в магазините, в които се продават стоки за градината. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени и промоции, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избраната метла на атрактивна цена.