Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Метла Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Метла

Поддържането на чистотата в дома ни е от изключителна важност не само за добрият и спретнат вид, но и за собственото ни здраве. На пазара има огромно разнообразие препарати и пособия, които правят почистването много по-лесно и удобно. Въпреки това има един традиционен домакински инструмент, който присъства в почти всеки дом – метлата.

Какви метли има?

Традиционната метла е изработена от сухите стебла на растението сорго. Те са завързани едно за друго, като са стегнати в дръжката и основата, и са отпуснати надолу. От това растение се произвеждат и сламени кошници и други четки.

Сламените метли могат да са с къси или дълги дръжки, като има и различни размери на самата метла. Тези метли са едни от най-разпространените и използвани при метене на открити пространства. По-малките метлички са предпочитани при почистване на автомобили и други неголеми повърхности и помещения.

Недостатък на сламените метли е, че могат да се пречупят и да оставят сламки.

Метлите могат да са изработени и от синтетични косми. При тях са характерни по-късите влакна, които са оформени на снопчета и са закрепени върху продълговата пластмасова основа. Тези метли също могат да са с къса или дълга дръжка, която може да е и телескопична. Може да намерите и метли с дълги синтетични косми, които са захванати в кръгла основа.

Откъде да купим метла?

Може да намерите различни метли както в магазините за домашни потреби, така и в хипермаркетите и в магазините, в които се продават стоки за градината. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени и промоции, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избраната метла на атрактивна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!