Миксер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Миксер

Почти всички рецепти включват разбиване на яйца, брашно и мляко или други продукти. Дори да опитваме да се справим само с вилица или бъркалка, резултатът рядко е достатъчно добър. Затова миксерите са изключително важни за всяка кухня – те не само спестяват от физическото усилие, но и от времето ни.

Какъв миксер да избера? Какво трябва да знам преди да купя уреда?
Много от продуктите на пазара разполагат с многобройни приставки и навярно вниманието Ви ще се фокусира първо върху тях. Не избързвайте – едва ли имате нужда от толкова много части, преценете какво най-често ще приготвяте и потърсете уред, който да Ви върши работа. Някои хора предпочитат миксер, който е мултифункционален и замества пасатора и кухненския робот. Ако прекарвате много време в кухнята и готвенето Ви е хоби, може да купите подобен продукт, но той е излишен, ако търсите миксер, който да използвате за елементарни рецепти. За препоръчване е да купите уред с по-голяма мощност (поне 300 W) и ниско ниво на шум. Цените на уредите не са много високи, варират между 30 и 200 лева, съвместими са с финансовите възможности на потребителите. Най-скъпите модели разполагат с бъркалки от неръждаема стомана и повече работни скорости. Не забравяйте да се интересувате и за периода на гаранция-винаги е добре да се застраховате.

Кои марки миксери са добри? Къде мога да купя уреда?
Потребителите предпочитат марките „Delonghi”,“Moulinex”,”Philios”,”Bosch”,”Gorenje” и „Kenwood”. В магазините на големите търговски вериги „Техномаркет“, „Техмарт“, Търговска верига „Зора“ и др. може да разгледате различните видове миксери. Преди това е препоръчително да се информирате за промоциите на пазара чрез брошурите, които сме качили на нашия сайт.