Минерална вода Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 2
-
Показани 18 от 19 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Минерална вода

Разхождате се в парка или се излежавате под жаркото слънце на плажа...Решили сте да направите сутрешния си крос или сте на романтична разходка с половинката. Без значение от мястото или времето, водата е жизненоважна за организма и доброто ни настроение. Здравните специалисти съветват да пием минимум 2 литра на ден, но малко от нас спазват това предписание. Имайки предвид лошото качество на чешмяната вода в повечето градове, е разбираемо защо минералната и трапезната вода се радват на  голяма популярност.

Каква минерална вода да купя?

При избор на минерална вода е важно да изберете какво количество Ви трябва. Ако сте навън и не сте много жадни, бутилка от половин литър ще Ви бъде достатъчна. Ако обаче сте със семейството си или Ви предстои дълъг път, по-добре си купете по-големите разфасовки от литър и половина. Ако искате да се запасите с по-голямо количество вода за дома си, може да купите туба от 3,5 или 10 литра. При избора на минерална вода обърнете внимание на съдържанието флуорид в нея. Купувайте бутилка, в която се съдържа възможно най-малко от това вещество, особено ако от минералната вода ще пият и децата Ви.

Кои марки за минерална вода са лидерите на пазара?

„Банкя“, „Горна баня“, “Evian”, „Клисура“, „Хисаря“ и „Девин“ са сред най-купуваните марки минерална вода. 

Откъде да купя минерална вода?

Може да купите  някои от изброените  марки вода или от другите налични в магазините на „Фантастико“, „Пикадили“, “Lidl”, “Kaufland”, „Моят магазин“ и др. Не пропускайте да видите нашите нови брошури, за да разберете откъде може да се сдобиете с минерална вода на изгодни цени.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!