Минибар

Намерихме 1 резултат за Минибар в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Минибар.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

05.09 - 25.09 Техномаркет

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Минибар

Минибарът е практичен уред, който може да използваме не само в хотела. Може да се възползваме от удобството му както в офиса, така и в караваната, например. Въпреки че повечето хора свързват минибара най-вече със съхранението и изстудяването на напитки, той може да се използва и за плодове и зеленчуци, и други хранителни продукти.

Какъв минибар да изберем?

Когато избирате минибар трябва да се съобразите с мястото, на което ще го използвате и на което ще го държите, както и какво ще съхранявате в него. Различните уреди се различават както по обем и общи размери, така и по характеристиките. Стандартните минибарове имат обем между 40 и 50 литра, като може да намерите и по-големи, чиито обем надхвърля 90 литра.

Обикновено минибарът има две нива във вътрешността си и две на вратичката. При по-големите модели може да има по три отделения, купи за плодове и зеленчуци.

При повечето уреди управлението и регулирането на температурата е механично. Проверете дали минибарът има вътрешно осветление, какъв е разходът на енергия и неговият енергиен клас, дали размразяването е ръчно, какво е нивото на шум. В магазините ще намерите и минибарове за вграждане, освен преносимите.

Популярни и утвърдени марки, които предлагат и минибарове са Liebherr,  Midea, Crown, Neo, Elite.

Откъде да купим минибар?

Най-голям избор ще откриете в магазините за черна и бяла техника като Технополис, Техномаркет, Зора, Денси, Технокомерс и други. Разгледайте актуалните брошури на магазините. В тях ще откриете промоционални оферти и отстъпки на различни стоки. Възползвайте се от тях и закупете избрания минибар на разумна и достъпна цена.