Млечни напитки

Намерихме 2 резултата за Млечни напитки в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Млечни напитки. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Млечни напитки и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

12.09 - 18.09 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

12.09 - 18.09 КАМ Маркет
19.08 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла

Повече информация за Млечни напитки

Не е необходимо да пиете вредни газирани напитки, за да се освежите. Вече има на пазара много видове питиета, направени от различни съставки, които могат да заситят не само жаждата, но и глада ни. Млечните напитки са сред най-предпочитаните от хората, особено през лятото. Те са идеални както за пиене самостоятелно, така и като добавка към закуска, пица или сандвич.

Какви млечни напитки се продават? Какви да си избера?

Предлагат се млечни напитки, съобразени с всеки вкус. Има с аромат на ванилия, банан, шоколад, сметана. Най-често се продават в кутии както на минералния сок, а към тях има сламки, за да се пробие лесно дупчица и да се пие от нея. Изключително популярен и винаги актуален си остава айранът-най-купуваната млечна напитка. Той е направен от кисело мляко, вода и сол  и се продава във всякакви разфасовки-има го в кофички, шишета от 250, 500 мл или 1 литър. Когато избирате млечни напитки, най-важното, което трябва да гледате, е продуктът да е качествен и наистина да съдържа мляко и по възможност в него да няма консерванти и вредни вещества. Погледнете какво пише на етикета, за да купите напитка, която е натурална и чиста. Не забравяйте да проследите и срока на годност – често в магазините се застояват продуктите и е възможно по невнимание да се сдобиете именно с такива.

Кои марки млечни напитки са лидери на пазара? Откъде да си купя?

„Данон“, „Балкан“, „My day”, “Lactima”, “Конуш“ са някои от най-купуваните марки млечни напитки. Когато избирате, винаги бъдете разумни и купувайте продукти, които са изгодни. За да знаете в кои магазини се предлагат най-големите оферти, следете сайта ни за новите брошури, които качваме.