Мобилен телефон

Намерихме 9 резултата за Мобилен телефон в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 9 промоции за Мобилен телефон. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Мобилен телефон и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

19.02 - 11.03 Технополис
19.02 - 11.03 Технополис
19.02 - 11.03 Технополис
19.02 - 11.03 Технополис
19.02 - 11.03 Технополис
19.02 - 11.03 Технополис

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Мобилен телефон

Случвало ли ви се е да бързате за някъде, но да се върнете у дома, защото сте забравил телефона си? Със сигурност поне веднъж за няколко години. Толкова сме свикнали с мобилните си устройства, с непрестанната възможност за комуникация, че на моменти осъзнаваме, че сме зависими от тях. Коренно различни от първите мобифони-големи и тежки, съвременните мобилни телефони са модерни, с многобройни функции и дизайн, съобразен с всеки вкус.

Какъв мобилен телефон да купя? Какви екстри притежават новите модели?

Нека първо си изясним възрастта Ви, колко често ще използвате телефона и какви функции са Ви необходими. Ако сте възрастен човек, който не може да оперира с най-новите модели, а и няма нужда от мобилен интернет, е по-добре да изберете опростен телефон, може с голям дисплей и разбираемо меню, за да го ползвате по-лесно. Производителите вече правят продукти, съобразени с нуждите на всички и ако не виждате добре, се предлагат телефони с голям шрифт и светеща клавиатура.
Ако сте млад човек, за когото новите технологии са страст, навярно ще се поинтересувате от т.нар. смартфони, които имат характеристики, сходни с тези на лаптопа Ви, а може би дори по-добри. „Умните“ телефони са богати на функции, имат голяма памет, хубава камера и интересен дизайн. Ако искате да инсталирате множество приложения, трябва да си купите продукт с добра производителност и с мощен процесор. Операционната система на устройството е важна при избора, като най-често срещаните са Android, iOs, Windows. Хубаво е при избора на телефон да вземете такъв с 2-годишна гаранция и да се информирате дали обслужването в сервизите е добро, тъй като много мобилни устройства имат фабричен дефект или дори след кратка употреба се налага да се коригира някой елемент от тях.

Каква марка телефон да си купя?

Най-разпространените марки мобилни устройства са „Iphone”,”HTC”,”Nokia”,”Samsung”,”Sony”,”Blackberry”,”LG” и др. Ако сте любител на скъпите телефони, за Вас са моделите на “Vertu”, “Mobiado” и „Lamborghini“, които обаче се намират по-трудно в България, а и цените им са почти непосилни за хората.

Откъде да си купя мобилно устройство?

Заповядайте в магазините на „Технополис“, „Handy”,“Техмарт“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“ и др. Преди това вижте нашия сайт и брошурите, които сме качили, за да се информирате за най-актуалните и изгодни предложения на пазара.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах