Мобилен телефон Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мобилен телефон

Случвало ли ви се е да бързате за някъде, но да се върнете у дома, защото сте забравил телефона си? Със сигурност поне веднъж за няколко години. Толкова сме свикнали с мобилните си устройства, с непрестанната възможност за комуникация, че на моменти осъзнаваме, че сме зависими от тях. Коренно различни от първите мобифони-големи и тежки, съвременните мобилни телефони са модерни, с многобройни функции и дизайн, съобразен с всеки вкус.

Какъв мобилен телефон да купя? Какви екстри притежават новите модели?

Нека първо си изясним възрастта Ви, колко често ще използвате телефона и какви функции са Ви необходими. Ако сте възрастен човек, който не може да оперира с най-новите модели, а и няма нужда от мобилен интернет, е по-добре да изберете опростен телефон, може с голям дисплей и разбираемо меню, за да го ползвате по-лесно. Производителите вече правят продукти, съобразени с нуждите на всички и ако не виждате добре, се предлагат телефони с голям шрифт и светеща клавиатура.
Ако сте млад човек, за когото новите технологии са страст, навярно ще се поинтересувате от т.нар. смартфони, които имат характеристики, сходни с тези на лаптопа Ви, а може би дори по-добри. „Умните“ телефони са богати на функции, имат голяма памет, хубава камера и интересен дизайн. Ако искате да инсталирате множество приложения, трябва да си купите продукт с добра производителност и с мощен процесор. Операционната система на устройството е важна при избора, като най-често срещаните са Android, iOs, Windows. Хубаво е при избора на телефон да вземете такъв с 2-годишна гаранция и да се информирате дали обслужването в сервизите е добро, тъй като много мобилни устройства имат фабричен дефект или дори след кратка употреба се налага да се коригира някой елемент от тях.

Каква марка телефон да си купя?

Най-разпространените марки мобилни устройства са „Iphone”,”HTC”,”Nokia”,”Samsung”,”Sony”,”Blackberry”,”LG” и др. Ако сте любител на скъпите телефони, за Вас са моделите на “Vertu”, “Mobiado” и „Lamborghini“, които обаче се намират по-трудно в България, а и цените им са почти непосилни за хората.

Откъде да си купя мобилно устройство?

Заповядайте в магазините на „Технополис“, „Handy”,“Техмарт“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“ и др. Преди това вижте нашия сайт и брошурите, които сме качили, за да се информирате за най-актуалните и изгодни предложения на пазара.