Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Модулна система Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Модулна система

Когато обзавеждаме дома си или подменяме старите мебели, винаги се стремим мебелите да са функционални, практични и красиви. Разбира се и цената е от значение, като съотношението между цена и качество трябва да е най-малко равностойна. Независимо кое помещение обзавеждаме, нерядко се случва да харесаме дадени мебели, но цената им да е прекалено висока, размерите да не могат да се коригират и т.н. Точно поради тези причини все повече хора се насочват към модулните системи.

С какво се отличават модулните системи?

Мебелните магазини предлагат модулни системи за по-голямата част от помещенията в един дом – за спалнята, кухнята, хола, детската стая. Всъщност модулните системи представляват различни мебели, които са изработени от еднакви материали, цветове, дизайн и са включени в една серия.

Модулните системи имат едно съществено предимство – може да закупите различни мебели от една серия, като ги комбинирате по Ваш вкус и личните Ви нужди. Може да изберете секция и комод или ТВ шкаф и витрина, в еднакъв стил, цветова гама. Това се отнася за всяко помещение.

Модулните системи са много предпочитани при обзавеждането на кухни, особено ако помещението е с по-малки или нестандартни размери. Може да изберете различни размери шкафове, като няма да нарушите цялостния външен вид на обзавеждането.

Чрез модулните системи може да съчетаете и различни мебели от няколко серии, което също е удобство.

Откъде да купим модулни системи?

Както отбелязахме – при закупуване на мебели от значение е и цената. В актуалните брошури на Арон, Аико, Зона, Лабиринт, Явор, Моббо, Мебели Виденов, Икеа и останалите магазини за обзавеждане ще намерите най-изгодните цени и промоционални оферти. Така ще може да закупите желаното обзавеждане на достъпна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!