Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Мокет Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мокет

Ако желаете да смените подовата си настилка и не желаете да харчите много пари, вероятно мокетите са подходящи за Вас.  Предлагат се продукти във всякакви цветове и произведени от различни вещества, така че би трябвало лесно да намерите изгодни и подходящи за дома Ви мокети. Въпреки това трябва да бъдете внимателни, когато избирате, за да се снабдите с качествен и удобен за поддръжка продукт.

Какви видове мокети има? Какъв да избера?

В понятието мокет влизат всички настилки от текстил, които покриват цялата стая или няколко помещения. Има най-различни видове според начина на производство и те са подходящи за почти всички видове стаи (с изключение на мокрите помещения). Продават се мокети в ширина от 70 до 500 см. Изкуствените влакна са най-използвани при производството на настилките, техният дял вече възлиза на 80%. Освен от полиамид, полипропилен и др. вече се произвеждат и мокети от памук, вълна, кокос или животинска козина. Най-често срещаните техники за производство са тъфтинг (филц, иглонабит) и тъкане. При тъкането се свързват две или повече влакна в едно цяло, които се преплитат какво веригата. При тъфтинга влакната с помощта на хиляди наредени една до друга игли се набиват в предварително подготвен носещ материал. След отстраняване на иглите, влакната остават фиксирани в основата. Освен това мокетът може да се залепи изцяло към пода или да се закрепи само на места с двойно залепяща лента.

Откъде да купя мокет за своя дом?

“Baumax”, “Mr. Bricolage”, “DOMKO”, “Praktiker”, “Praktis” и др. Бъдете винаги разумни, когато купувате, следете редовно сайта ни, за да се запознавате ежедневно с най-големите намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!