Мокет

Намерихме 2 резултата за Мокет в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Мокет. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Мокет и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

11.09 - 01.10 Практикер
24.09 - 14.10 Бриколаж

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 30.09 ДОМКО
01.09 - 30.09 ДОМКО
01.09 - 30.09 ДОМКО
01.09 - 30.09 Office 1 Superstore
01.09 - 31.12 Office 1 Superstore
01.09 - 30.09 Аптеки Subra
11.09 - 01.10 Практикер
11.09 - 01.10 Практикер
11.09 - 01.10 Практикер

Повече информация за Мокет

Ако желаете да смените подовата си настилка и не желаете да харчите много пари, вероятно мокетите са подходящи за Вас.  Предлагат се продукти във всякакви цветове и произведени от различни вещества, така че би трябвало лесно да намерите изгодни и подходящи за дома Ви мокети. Въпреки това трябва да бъдете внимателни, когато избирате, за да се снабдите с качествен и удобен за поддръжка продукт.

Какви видове мокети има? Какъв да избера?

В понятието мокет влизат всички настилки от текстил, които покриват цялата стая или няколко помещения. Има най-различни видове според начина на производство и те са подходящи за почти всички видове стаи (с изключение на мокрите помещения). Продават се мокети в ширина от 70 до 500 см. Изкуствените влакна са най-използвани при производството на настилките, техният дял вече възлиза на 80%. Освен от полиамид, полипропилен и др. вече се произвеждат и мокети от памук, вълна, кокос или животинска козина. Най-често срещаните техники за производство са тъфтинг (филц, иглонабит) и тъкане. При тъкането се свързват две или повече влакна в едно цяло, които се преплитат какво веригата. При тъфтинга влакната с помощта на хиляди наредени една до друга игли се набиват в предварително подготвен носещ материал. След отстраняване на иглите, влакната остават фиксирани в основата. Освен това мокетът може да се залепи изцяло към пода или да се закрепи само на места с двойно залепяща лента.

Откъде да купя мокет за своя дом?

“Baumax”, “Mr. Bricolage”, “DOMKO”, “Praktiker”, “Praktis” и др. Бъдете винаги разумни, когато купувате, следете редовно сайта ни, за да се запознавате ежедневно с най-големите намаления на пазара.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах