Монитор

Намерихме 1 резултат за Монитор в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Монитор.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.03 - 31.05 Office 1

Подобни продукти от тази категория

10.03 - 30.03 Технополис
10.03 - 30.03 Технополис
16.03 - 05.04 Техномаркет

Повече информация за Монитор

Няма компютър, който да функционира без монитор, точно това обуславя огромният и нестихващ интерес към това основно устройство. Без него каквото и да правите на компютъра си би било неразбираемо и безсмислено.

Какво трябва да знаете за мониторите преди покупка?

Важна е технологията, по която извършва работа, интерфейсът, каква способност има за реакция, както и разделителна, колко често се изчиства образът и колко е диагоналът на дължина. Цветността, яркостта и контрастът също са определящи за добрия монитор. Като големина на монитора можете да получите от 13 до 22 инча, като резолюция от 800x600 до внушителните 1280x1024. Трябва да знаете, че има два вида монитори – LCD и CRT. Разликата между тях се състои в това, че първите имат течни кристали, отличават се с по-голяма лекота и плосък екран, докато вторият вид са доста по-големи на размери и не щадят толкова зрението, но от друга страна картината, която създават не е с по-лошо качество от тази на по-модерните монитори.И все пак тенденцията е към навлизането на LCD мониторите, чисто от практична гледна точка, тъй като мястото което заемат е много по-малко, което ги прави по-удобни чисто от пространственото им позициониране.

Нека да обърнем внимание на това, че въпреки приликите си с плазмените екрани, LCD мониторите са специално за компютри, докато другите са с приложение за гледане на телевизия.  Това объркване често застава пред потребителите и трябва да се внесе яснота, за да се предотврати.

Водещи производители на монитори днес са Dell, Benq, HP, Acer,Samsung, LG, Dell, Asus, Nec, Toshiba и други. На нашия сайт сме публикували брошурите на най-големите магазини, които могат да удовлетворят клиентските Ви потребности. Сред тях са Денси, Зора, Техномаркет, Ардес, Виваком и други.  Не се колебайте и ги разгледайте още сега!

 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах