Моноблок Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 8 от 8 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Моноблок

Банята и тоалетната може да не са от най-обичаните помещения за ремонт и обзавеждане, но със сигурност е необходимо да се погрижим и за тях, за да има домът ни завършен вид, за да ни е максимално уютен и красив. След ремонт на тоалетната изниква необходимостта от снабдяване с нова тоалетна чиния или иначе казано - моноблок. Намиращи се във вихъра на непрестанни промени в света на дизайна, е трудно да определим кой модел съвпада с нашите изисквания.

Какъв моноблок да избера? Какви цени да очаквам?

На пазара има огромен избор от тоалерни чинии, повечето от които на български, турски, испански и полски производители на санитарен фаянс. Несъмнено болшинството потребители избират моноблок според дизайна. Естествено се обръща внимание и на качеството, цвета и цената на продукта. При избор на моноблок е добре да съобразим и вместимостта на тоалетното казанче. Повечето модели имат обем от пет до осем литра. Едно от предимствата на съвременния моноблок е, че можем да изпозлваме двустопен бутон, с който да регулираме количеството вода, така понякога се налага да пускаме съвсем малко количество вода. Има някои тоалетни чинии, които се продават в комплект със седалка и капак за моноблока. Те могат да бъдат в различни цветове и да бъдат комбинирани спрямо дизайна на банята. Цените варират между 100 и 700 лв.

Откъде да купя моноблок?

Mr. Bricolage, Praktiker, Baumax са някои от многото магазини, в които може да намерите моноблок. Тъй като цените и моделите са разнообразни, разгледайте брошурите на сайта ни, за да видите кои модели са най-изгодни и да улесните избора си.