Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Моторна пръскачка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 51

    Открихме: моторна пръскачка gardenia

    Бриколаж брошура до 31.07.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Моторна пръскачка

Когато отглеждаме различни плодни дръвчета, лозя, зеленчуци и т.н. е добре да разполагаме и с градинска пръскачка. С нейна помощ ще може да напръскате растенията с различни препарати, чрез което да ги предпазите от вредители и болести. На пазара се предлага голямо разнообразие от пръскачки – ръчни и моторни. За по-големи площи се предпочитат моторните пръскачки. Характеристиките и параметрите им са различни, затова може да изберете най-подходящата за Вашите нужди.

Каква е разликата между моторните и ръчните пръскачки?

Моторните пръскачки се различават както по съвместимост, така и по своята мощност. Най-често работят с бензин и масло или имат акумулаторна батерия, която се зарежда. В зависимост от модела, моторната пръскачка може да има различни форми и посоки на разпръскващата струя. Обикновено моторните пръскачки са предназначени за носене на гръб. За по-лесно управление се препоръчват пръскачките, чиито елементи на управление са разположени на ръкохватката.

Ръчните пръскачки могат да са със съвместимост от 1 литър и надхвърлящи 15 литра. По-малките имат пулверизатор, който е удобен за пръскане на малки площи. По-големите ръчни пръскачки могат да се носят на гръб. Те имат ръчна помпа за напомпване при пръскане, както и ръкохватка със спусък, който се използва за самото разпръскване на течността.

Откъде да купим моторна пръскачка?

Ще намерите моторни пръскачки в големите магазини за строителни материали и обзавеждане – Бриколаж, Практикер, Баумакс, Практис и т.н. Утвърдени и предпочитани марки на моторни пръскачки са Stihl, Gardena, Makita, Cifarelli и други. Моторните пръскачки се отличават с по-високи цени, в сравнение с ръчните. Затова разгледайте актуалните промоционални оферти на магазините. Възползвайте се от тях и закупете избраната моторна пръскачка на разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!