Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Мултиинструмент Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 32

    Открихме: моторен мултифункционален...

    Практикер брошура до 10.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мултиинструмент

Когато ни се наложи да извършваме различни ремонтни дейности, това е обвързано и с множество инструменти, които трябва да използваме. Често те заемат много място, трябва да ги пренасяме в чанта или кутия, тъй като могат да се изгубят – а това се случва нерядко. Поради тази причина мулти инструментите са толкова предпочитани и ценни.

Какви мулти инструменти има?

На пазара ще намерите мултифункционални инструменти, които вършат добра работа в строителството и при различни ремонти. Те могат да бъдат с приставки за рязане, шлифоване, рязане с трион, полиране, изпилване и други. Инструментите работят с електричество. При някои модели и марки има и приспособление за улавяне на праховите частици, което осигурява по-чиста работа. Повечето мулти инструментите се отличават с бърза и лесна смяна на приставките и консумативите. Обикновено могат да се използват за обработка на метал, дърво, пластмаса, при боядисани повърхности и т.н. Утвърдени и популярни марки на подобни инструменти са Bosch, Skil, Dremel.

Другите практични мултифункционални инструменти са ръчни. В тях могат да са включени различни отвертки, клещи, шило, ножици, пили, отварачки, фенерче и много други. Те са компактни, леки и не заемат много място. Това ги прави удобни при пътуване, къмпинг и т.н. Някои модели се предлагат в практични калъфчета, които ги предпазват от прах и замърсяване.

Откъде да купим мулти инструмент?

Най-голям избор от различни мулти инструменти ще намерите в магазините за строителни материали и обзавеждане – Бриколаж, Багира, Баумакс, Баухаус, Практикер, Практис, Чечосан, Мал Мук и т.н. За да закупите избрания мултифункционален инструмент на разумна и изгодна цена, разгледайте актуалните брошури на магазините в Broshura.bg. В тях ще откриете специалните отстъпки и промоционални оферти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!