Мултикукър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мултикукър

В завързаното ни ежедневие често се случва да нямаме достатъчно време за приготвянето на здравословна и вкусна храна. Напоследък, все по-използвани и предпочитани са мултикукърите. С тях може да се спести доста пространство, освен това уредите са икономични и лесни за почистване и употреба.

Какво представлява мултикукърът?

На практика, мултикукър означава, че в един електроуред може да готвим по различни начини. Различните модели и марки предлагат мултикукъри с различен на брой програми за готвене, капацитет на основния съд, приставки и т.н.

Основните програми на готвене, които предлага всеки мултикукър са печене, варене, пържене, задушаване. При някои модели мултикукъри има възможност за приготвяне на кисело мляко, специална функция за варене на ориз, готвене под налягане. Едни от най-удобните функции са отложения старт и поддържането на температурата. Чрез тях може да нагласите желаното време за готвене, а ястията ще са топли докато не ги сервирате.

Най-често капацитетът на основния съд е 5 л., което е достатъчно за приготвяне на около 7 порции. Съдът е с незалепващо покритие, което улеснява неговото почистване. Повечето уреди са изработени по специална технология, която разпределя равномерно температурата, а това премахва нуждата от разбъркване. В комплектите на уредите могат да са включени съд за готвене на пара, решетка за пържене, мерителни чаши и т.н.

Откъде да купим мултикукър?

Практичния мултифункционален електроуред ще намерите в магазините за техника – Технополис, Зора, Техномаркет, Денси и други, както и в Метро, Кауфланд, Carrefour и т.н. Популярни марки на мултикукъри са Philips, Panasonic, Tefal, Gorenje. За да закупите избрания мултикукър на достъпна и разумна цена, с който да улесните ежедневното готвене, най-добре разгледайте актуалните брошури на магазините.