Мушама Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мушама

Различните видове мушами намират широко приложение както в домакинството, така и в строително-ремонтните дейности. Според отличителните си характеристики и качества, може да подберем най-подходящата мушама за дадена нужда.

Какви видове мушами има?

Мушамата е една от най-често използваните покривала за маса, която е подложена на повече натоварване, като кухненската маса например, или е в помещения с повече влага. Мушамите най-често са изработени от PVC, като могат да са с различна плътност. Обикновено долният им слой е от полиестер, който не позволява пързалянето на мушамата. Разнообразието от цветове и щампи е голямо. Може да ги намерите както на метър, така и с готови размери.

Друг вид мушами са покривните. Те се използват в строителството и се поставят под керемидите. Подкеремидните мушами се отличават с издръжливост на разтягане и скъсване. Те могат да се състоят от окислен битум или полимерно модифицирана пластомерна битумна смес. Мушамата не позволява преминаването на вода и прах през керемидите във вътрешността на покрива. Тя осигурява и дълготрайна защита от водни и въздушни пари. Тя е удачен начин да се компенсират различните неравности и прекъсвания по дъсчената обшивка. В зависимост от покритието й може да предпазва и от UV лъчи, да ограничи разпространението на огъня при възникване на пожар и т.н.

Откъде да купим мушама?

И двата вида мушами – за домакинството и за строителни дейности, ще откриете в големите магазини за обзавеждане и строителни материали като Бриколаж, Практикер, Практис, Чечосан, Баумакс и т.н. Покривките-мушами може да намерите и в Икеа, Алати, JYSK, Домко, Комо и други. Разгледайте актуалните оферти за мушами в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящата мушама на разумна и достъпна цена.