Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Мъжки обувки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Мъжки обувки

Въпреки че при дамските обувки има значително по-голямо разнообразие от модели, изборът на мъжки обувки също не е за пренебрегване. При тях, както и при дамските обувки, също важи правилото за удобство и добър външен вид.

Как да изберем подходящите обувки?

Изборът на обувки, разбира се, зависи от стила на облеклото. Господата определено имат по-голям избор при ежедневните спортни модели, които могат да са кецове, маратонки, спортни модели от набук или велур и т.н. За класически костюм са необходими и класически обувки. Преобладаващите модели са в тъмни цветове, като могат да са със или без връзки. Препоръчват се моделите от естествена кожа, като за строго официално облекло е добре да са изчистени, без излишни декорации. Обувките трябва да бъдат удобни и с точен размер. Много мъже купуват обувки с по-малък размер, защото обувките са с издължен връх. Това не само няма да направи краката оптически по-малки, но и може да създаде редица неудобства.

При спортните модели може да развихрите въображението си. При тях има различни цветове, материали, форми. И при тях е най-важно удобството. Обърнете внимание и на подметката – тя трябва да е достатъчно плътна, за да не усещате най-малката неравност на улицата. Важно е да огледате и самата изработка – не е препоръчително да купувате обувки със следи от лепило, а ако има шевове, те трябва да са чисти и равномерни по цялата повърхност.

Не забравяйте, че изделията от естествена кожа, велур, набук имат нужда от специална грижа с подходящите препарати. За да се радвате по-дълго време на обувките си – почиствайте ги редовно, ако се намокрят не ги оставяйте върху радиатора или срещу печката.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!