Наденица

Намерихме 1 резултат за Наденица в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Наденица.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

05.05 - 25.05 T MARKET

Подобни продукти от тази категория

05.05 - 25.05 T MARKET
17.05 - 23.05 T MARKET
16.05 - 22.05 Kaufland хипермаркет
16.05 - 22.05 Дар

Повече информация за Наденица

Един от най-популярните месни продукти е наденицата. С огромното разнообразие от видове и вкусове може да изберем наденицата, която да отговаря на личните ни предпочитания и вкус. Освен че може да я приготвим в домашни условия, тя е широко разпространена в търговската мрежа.

Какви видове наденица има?

Наденицата може да е сурова, варена или варено-пушена. Най-общо, може да определим наденицата като продукт, който се произвежда от мляно месо и подправки, напълнени в животинско или изкуствено черво. Има данни, че подобни месни продукти са се приготвяли още през IV в. пр. Хр.

В днешно време има изключително много видове наденици, като само в Германия те са повече от хиляда. В нашите магазини също може да намерим различни наденици, които произхождат от Германия. У нас много популярна е традиционната баварска наденица – Вайсвурст, която е бяла на цвят и съдържа телешко месо.

Характерно за суровата наденица е, че тя се приготвя от свинско или телешко месо, или смес между двете, като трябва да премине през термична обработка. Тя може да се изпече на скара или фурна, да се свари и да се добави към супи, яхнии и други ястия.

Варената и варено-пушената наденица може да се консумира без термична обработка, като се включва към ястия, плънки и т.н. Тъй като те преминават през термична обработка по време на приготвянето им, те са по-трайни от суровата наденица.

Независимо каква наденица сме избрали, трябва да следим внимателно срока на годност, както и съставките на продукта. Тя не трябва да има неприятна миризма или да лепне.

Откъде да купим наденица?

Във всеки магазин за хранителни стоки ще открием различни видове наденици – Фантастико, Пикадили, Billa, CBA, Penny, ДАР, Кауфланд и т.н. Разгледайте актуалните промоции на магазините и закупете избрания месен продукт на изгодна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах