Надстройка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Надстройка

Гардеробът е онази мебел, в която съхраняваме не само дрехи, но и всякакви завивки, одеяла, чаршафи, аксесоари и т.н. Без значение дали е част от обзавеждането на спалнята, или заема значително място в коридора, гардеробът не винаги е достатъчен за побирането на всички вещи. В такива случаи, вместо да купуваме нов по-голям и скъп гардероб, може да изберем подходящата надстройка.

Как да изберем подходящата надстройка?

Надстройката позволява да разширите гардеробното пространство, без да се налага да се сменя целия гардероб.

Поставянето на надстройка е подходящо, в случай че височината на гардероба го позволява. В магазините ще намерите надстройки както за еднокрилен гардероб, така и за дву-, три- и четирикрилен. В зависимост от разположението на гардероба може да изберете и ъглова надстройка, която да запълни свободното място.

Обикновено надстройките се предлагат в серии с гардероби. Ако сте закупили скоро гардероба си, може лесно да откриете и надстройка към него в мебелния магазини. Ако, обаче, гардеробът е по-стар или не може да намерите надстройка от същата серия, трябва да се съобразите с точните размери и да потърсите цветове и форми, които да допълват дизайна на гардероба.

Обърнете внимание и на вътрешното разпределение на надстройката. В повечето магазини и при голяма част от моделите има възможност за индивидуално решение дали да има или няма рафтове.

Откъде да купим надстройка?

Ще намерите различни надстройки в Аико, Комо, Виденов, Лабиринт, Дизма, Моббо, Практис и други мебелни магазини. Разгледайте актуалните им брошури в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящата надстройка и най-изгодната цена, на която да я закупите.