Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Настилка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Настилка

Как ще изглежда пода в нашия дом зависи изцяло от нашите предпочитания. Добре, че имаме богат избор от настилки, между които да избираме! Всеки вид от своя страна придава уникален вид на всяко едно помещение в нашия дом.

Какви видове настилки има?

Има различни видове подови настилки. Сред най-популярните обаче са ламинатът, паркетите, дюшеметата, балатумът,специализираните PVC настилки, мокетите, различните видове външни и вътрешно спортни настилки и така нататък. Мокетите са устойчиви и са добър избор на настилка, като специфичното при тях е, че имат звукоизолиращ ефект. Най-предпочитаните са ламинатът и паркетите, които са устойчиви и се почистват лесно. Освен това те могат да се поправят в случай на повреда. Какъвто и модел да изберете е добре реди това да предвидите за коя стая каква настилка е препоръчително да използвате.

Каква настилка да изберем?

Ако държите настилката във Вашия дом да е с високо качество и да създава комфорт, то можете да се спрете на настилка от дърво. Когато избирате настилка е хубаво да носите със себе си мостра с десена на Вашите мебели, за да можете да изберете най-подходящия цвят настилка за помещенията във Вашия дом. Важно също е да знаете точните размери на помещението, в което ще слагате определен вид настилка.

Откъде да купим настилка?

Изборът на подходяща настилка за помещенията във Вашия дом може да се превърне в лесно и приятно занимание, ако разгледате дигиталния каталог в нашия сайт. Там сме подбрали най-актуалните оферти на големи търговски марки, сред които Бриколаж, Чечосан, МастърХаус, Бумакс, Баухаус и т.н. Изберете Вашия настилка и от утре започнете да стъпвате по-уверено!

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!