Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Несесер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Несесер

За да намираме лесно дребните предмети в чантата си, те трябва да са подредени. Това е трудно постижимо, особено ако не разполагаме с подходяща чантичка или несесер. Независимо дали ще бъде част от ученическата чанта или ще бъде помощник в дамската чанта, несесерите са практична вещ, с която е добре да разполагаме.

Какъв ученически несесер да изберем?

Когато става въпрос за ученически несесери, трябва да се съобразим с количеството на пособия, които ще съхраняваме в него. В магазините има огромно разнообразие от модели и размери несесери, като много предпочитани са пълните несесери. Освен че имат множество отделения, в тях са включени цветни моливи, флумастери, пособия за чертане и писане, острилка, гума и т.н. Те могат да са с един или няколко ципа, с единично или двойно прегъване и т.н. Недостатъкът при този тип несесери е, че са обемисти и заемат доста място. По-компактен вариант са кръглите несесери, при които пособията са в насипно състояние.

Когато избирате несесер е добре да обърнете внимание на циповете и шевовете. Те трябва да са здрави, като затварянето и отварянето на ципа трябва да бъде лесно, без да заяжда или да се разтваря.

Какъв дамски несесер да изберем?

Другият вид несесери са козметичните, които много жени носят в дамските си чанти. В тях могат да се съхраняват гримове, четки и т.н. При повечето модели има вътрешни отделения и джобчета, които са удобни за по-доброто разпределение и подредба.

Има и несесери, предназначени за маникюр. В тях са включени основните аксесоари за маникюр – нокторезачка, пила за нокти, инструменти за рязане и избутване на кожичките и т.н.

При избора на дамски несесер важат същите правила както при ученическите.

Във Broshura.bg ще намерите изгодни и примамливи предложения за несесери, които се предлагат от различните магазини.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!