Ножица

Намерихме 1 резултат за Ножица в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Ножица.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

21.01 - 17.02 МЕТРО

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Ножица

В офиса, дома, на училище, в промишлената дейност – ножиците са потребни навсякъде. Учените смятат, че са измислени от египтяните хилядолетие преди Христа. Ножиците освен важни за ежедневни нужди като рязане на хартия, коса и т.н. са свързани с редица български ритуали и обичаи – например Мишите и Вълчите празници.

Какви видове ножици има? Каква да избера?

На първо място трябва да решите за какво ще я използвате и къде. Според предназначението си се делят на няколко вида: канцеларски (най-често използваните), фризьорски, градинарски, маникюрни, шлосерски и шивашки. Ножиците, които се използват в салоните за красота от маникюристките, биват няколко вида – за кожички, за нокти и за нокти на краката.
Добре е да избирате ножица от неръждаема стомана, но не забравяйте, че освен материалът, от който е изработена, е важна и поддръжката. Трябва да ги съхранявате на сухо и чисто място. Ако усетите, че инструментът вече не реже добре и е затъпен, обърнете се към професионален точилар. Цените не са много високи, за канцеларските ножици варират между 1 и 8 лева, за кожички и нокти – около 8-10 лева, а фризьорските са най-различни – между 40 и 200 лева.

Откъде да купя ножица?

В „Метро“, „Практикер“, „Aiko” и др. може да разгледате предлаганите модели. За Ваше улеснение качваме на нашия сайт брошури, за да сте запознати кои са най-актуалните намаления сега.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах