Ножица Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ножица

В офиса, дома, на училище, в промишлената дейност – ножиците са потребни навсякъде. Учените смятат, че са измислени от египтяните хилядолетие преди Христа. Ножиците освен важни за ежедневни нужди като рязане на хартия, коса и т.н. са свързани с редица български ритуали и обичаи – например Мишите и Вълчите празници.

Какви видове ножици има? Каква да избера?

На първо място трябва да решите за какво ще я използвате и къде. Според предназначението си се делят на няколко вида: канцеларски (най-често използваните), фризьорски, градинарски, маникюрни, шлосерски и шивашки. Ножиците, които се използват в салоните за красота от маникюристките, биват няколко вида – за кожички, за нокти и за нокти на краката.
Добре е да избирате ножица от неръждаема стомана, но не забравяйте, че освен материалът, от който е изработена, е важна и поддръжката. Трябва да ги съхранявате на сухо и чисто място. Ако усетите, че инструментът вече не реже добре и е затъпен, обърнете се към професионален точилар. Цените не са много високи, за канцеларските ножици варират между 1 и 8 лева, за кожички и нокти – около 8-10 лева, а фризьорските са най-различни – между 40 и 200 лева.

Откъде да купя ножица?

В „Метро“, „Практикер“, „Aiko” и др. може да разгледате предлаганите модели. За Ваше улеснение качваме на нашия сайт брошури, за да сте запознати кои са най-актуалните намаления сега.