Нож Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 11 от 9 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Нож

Във всяко домакинство има предмети, които са необходими и функционални за цялото семейство. Имате пресен хляб, който искате да разрежете на филийки? Или пък голяма диня, която да разполовите? Ножът е изключително важен за битовата употреба, но и за големите фабрики, които се занимават с обработка на хранителни продукти,  а освен това са необходими за месарските магазини и кланиците. На пазара има много видове ножове, които са предназначени за всякакви операции и продукти.

Какви ножове има? Какво трябва да знам, когато избирам?

Когато избирате нож, има богата гама от продукти, между които може да подберете удобния за Вас. Ножовете могат да бъдат няколко вида – за кухненски нужди, за лов, обезкостяване и др., както и за хладно оръжие(например в армията). Ако търсите уред за дома, трябва внимателно да подберете, защото всяка дейност изисква различен нож.. Така например този, който е предназначен за мазане на масло и маргарин, е тъп, с леко овална форма на острието, удобно поема голямо количество от продукта и го размазва по филията или погачата. Ножът за хляб е обикновено голям, с назъбено острие за по-лесно рязане, с удобна дръжка. Ако Ви трябва нож за обезкостяване, трябва да е стабилен, да реже лесно и да е издръжлив. Въпреки това има и универсални, които са подходящи за различни продукти Продават се и сгъваеми, които са предпочитани за самозащита и се побират в чантата или джоба на дрехата. Продават се цели комплекти с няколко вида ножове, подходящи за различни операции в кухнята. Те са добро решение за хората, които често готвят и разчитат на удобни уреди.

Откъде да купя нож?

Ножове може да купите от магазините на „Т-Маркет“, „Метро“, „Kaufland”, “Carrefour”, “Aiko”, “TeMAX”  и др. За да пазарувате  изгодно, следете редовно сайта ни за новите брошури с оферти, които качваме всеки ден.