Нощница

Намерихме 1 резултат за Нощница в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Нощница.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

09.12 - 15.12 ЛИДЛ

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Нощница

Макар пижамата да е универсално облекло за сън и да се използва както от мъже, така и от жени, нощниците определено са предпочитани от дамите. Огромното разнообразие от модели, материи и цветове дават възможност да изберем нощницата, която да бъде комфортна и красива.

Какви нощници има? Каква да изберем?

Както отбелязахме, нощниците се различават по материите, от които са произведени. Избирайте качествени материи – памук, сатен и т.н. Обикновено памучните нощници се приемат като ежедневни, докато нощниците от сатен, с дантели и други декорации са по-елегантни и сексапилни.

Важно е нощницата да е свободна, за да не Ви създава чувство на дискомфорт, но и да не е прекалено голяма. Обърнете внимание и на детайлите – шевове и ръбове, презрамките, декоративни елементи като панделки, камъчета и т.н., ако са неподходящо разположени или са груби и плътни, нощницата със сигурност няма да Ви бъде много удобна. Това се отнася и за дължината на нощницата – дългите сатенени нощници определено изглеждат красиво и елегантно, но не всички жени се чувстват удобно в тях.

На пазара се продават и нощници за кърмачки. Те имат два реда копчета, които започват от двете страни на деколтето. С тяхна помощ предната част на нощницата се разкопчава, което улеснява кърменето и не налага събличане на дрехите.

Откъде да купим нощница?

Ще намерите разнообразие от нощници както в магазините за бельо, така и в хипермаркетите като Кауфланд, Lidl, Метро и т.н. За да изберете най-подходящата нощница, която да бъде на изгодна цена, разгледайте актуалните брошури на магазините. Ще ги откриете на едно място – в Broshura.bg.