Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Обезвлажнител Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 11

    Открихме: обезвлажнител dh 10m

    Технополис брошура до 26.04.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Обезвлажнител

Дори да поддържате апартамента или къщата си в изряден вид, да правите често подобрения, ремонти или освежаване, ако имате проблем с влагата, всичко е напразно. Влагоуловителите или обезвлажнителите (наричани още влагоабсорбатори) са полезни устройства, които улавят влагата и не допускат тя да се кондензира в дома Ви. Разликата между тях и другите абсорбиращи системи са дългосрочният ефект и големите обороти на работа. Те могат да се поставят почти във всички помещения в дома.

Защо да си купя обезвлажнител / влагоуловител? Какви цени да очаквам?

След ремонт често в дома се получава конденз и впоследствие се образува влага, която сериозно може да навреди на имота Ви. Ако не вземете мерки, се появяват и мухъл и неприятни петна. Влага може да се образува и в стаи, където има повече растения, както и в стаите, в които се готви. Банята също е много уязвима и е добре да разполагате с добър влагоулояител в нея. Затова е добре да се застраховате и да вземете устройство, което да Ви помогне в нелеката борба срещу влагата. Обезвлажнителите са два вида – електрически и вани с хидроскопични топчета. Ако разполагате с повече финансови средства, заложете на първия вид влагоуловители, тъй като те са мощни и вършат работа в дългосрочен план.  Стандартните модели електрически обезвлажнители разполагат с голяма мощност и капацитет между 10 и 20 литра на ден. Цените на влагоуловителите варират между 170 и 800 лева според марката, мощността и капацитета на устройството.

Кои марки обезвлажнител са добри? Откъде да си купя?

„TESY”,“TWE”, “Budget” са някои от предпочитаните марки обезвлажнители. Ако искате да си изберете подходящ обезвлажнител за Вашия дом, посетете магазините на  “Денси“, „Технополис“,“Praktiker”, “Техномаркет“ и др. За да се възползвате от най-добрите оферти,  прегледайте брошурите на сайта ни.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!