Обезмаслител Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 23

    Открихме: обезмаслител

    Лили Дрогерие брошура до 31.07.2019
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Обезмаслител

Готварски печки, скари и барбекюта, инструменти, двигатели и множество други предмети и повърхности, които са често използвани, натрупват упорити замърсявания и мазнини. Те са трудни за отстраняване, което изисква усилия и време. За да се справим с тях и да почистим замърсените повърхности ни е нужен подходящ обезмаслител.

Какви обезмаслители има?

На пазара ще намерите както универсални обезмаслители, така и обезмаслители, които са предназначени за определени повърхности. Обезмаслителите се различават и по начина на миене.

След нанасяне на обезмаслителя, той може да се измива или да не е необходимо изплакване. Повечето обезмаслители са предназначени за различни миещи се повърхности. Има обезмаслители, които се използват за почистване на автомобили, автобуси, инструменти, различни машини, цистерни и резервоари, като те се изплакват с водоструйка.

При голяма част от продуктите, те се нанасят върху желаната повърхност, като се изчаква определено време, което е указано в начина на употреба, а след това се измива с вода. Обезмаслителите, които нямат нужда от изплакване, могат да се използват със или без разтвор с вода. При тях, след третиране на повърхността, тя се избърсва със суха кърпа.

Универсалните обезмаслители могат да се използват както за почистване на различни плочки, керамика, котлони, инструменти и прибори, фурни, скари, така и за премахване на упорити петна от текстил.

Откъде да купим обезмаслител?

Ще намерите различни обезмаслители в магазините, в които се продава и битова химия. Популярни марки са Meglio, Cif, Apta, Karcher, Kiter. Разгледайте актуалните брошури на магазините, които ще намерите на едно място – в Broshura.bg. Възползвайте се от отстъпките и намаленията, и закупете най-подходящия обезмаслител на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!