Облицовки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Облицовки

Ако дрехите са облеклото на един човек то облицовките играят същата роля, но при сградите. Начинът, по който ще изглежда определена постройка зависи до голяма степен от облицовъчните материали, които са подбрани за нейните стени. Облицовките могат да варират в зависимост от материалите, от които са изработени.

Какво да имаме предвид, когато купуваме облицовки?

Когато избираме облицовъчен материал, то освен че трябва да държим на красив външен вид, необходимо е и да заложим на качествени продукти. Облицовките трябва да бъдат топлоизолиращи, а друго важно условие е фасадата да бъде пожаробезопасна. Важно е да изберете такава облицовка, която да има гаранция за дълъг живот, за да не се налага да я сменяте. В зависимост от вида на облицовките те могат да бъдат открити на различни цени, но е добре да не правим компромис с качеството им.

Какви видове облицовки можем да срещнем?

Съществуват различни разновидности на облицовките, като основната разлика е в материала, от който са изработени. Така можем да изберем да се доверим на PVC облицовка, на алуминиеви панели, на декоративна облицовка от изкуствен или естествен  камък, от щампован бетон и така нататък. Предимствата на PVC облицовките идват от факта, че те се поставят лесно и имат високи естетически качества. Декоративните облицовки пък ще придадат уникален вид на Вашия дом. За фасадата на Вашия дом можете да се спрете на алуминиеви панели, които са практични и функционални.

Откъде да изберем качествени облицовки на изгодни цени?

Богато многообразие от облицовки можете да намерите в магазините на Баумакс, Баухаус, Бриколаж, Чечосан, Багира и още мнолго други търговски вериги. За да Ви помогнем да направите най-добрия избор, събрахме най-актуалните им предложения и ги систематизирахме в дигитален вариант. Можете да разгледате брошурата в нашия сайт и да изберете Вашата нова облицовка още сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!