Облицовъчен камък

Намерихме 1 резултат за Облицовъчен камък в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Облицовъчен камък.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.10 - 31.12 Tupperware
01.10 - 31.12 Tupperware
24.09 - 29.02 Office 1 Superstore
26.10 - 24.11 Баня Стил
26.10 - 24.11 Баня Стил
26.10 - 24.11 Баня Стил
26.10 - 24.11 Баня Стил
26.10 - 24.11 Баня Стил
26.10 - 24.11 Баня Стил
26.10 - 24.11 Баня Стил

Повече информация за Облицовъчен камък

Облицовъчните камъни могат да превърнат настилките, вътрешните стени или фасадите на сградите по-атрактивни и интересни. Те могат да се превърнат в акцент в интериора, като облицоваме камината, колони и други елементи.

Какви облицовъчни камъни има?

Облицовъчните камъни могат да бъдат естествени или изкуствени. Изкуствените камъни се произвеждат специално за облицовки, като имитират естествените и се използват основно за декорация. Те са по-леки от естествените и се поставят по-лесно, като разнообразието от цветове е другото им преимущество. Въпреки това изкуствените камъни не се отличават със същата здравина, като тази на естествените.

Естествените камъни са предпочитани за подови настилки, вътрешни и външни стени и т.н. Най-често се използват гранит, мрамор, варовик, гнайс. Характеризират се с топлоизолационни свойства, устойчивост и здравина. Гнайсът е сред най-предпочитаните, тъй като се продава на сравнително ниски цени. Ако избирате естествени облицовъчни камъни за фасада, най-добре е камъните да бъдат студоустойчиви, да са по-леки и да поглъщат влагата. За подови настилки, те трябва да са полирани, с по-голяма здравина и устойчивост на изтриване.

Как да поддържаме облицовките от камъни?

Естествените камъни се обработват със специални препарати след поставянето им. Препаратите създават защитен слой, който предпазва цвета на камъка, защитава от влага, появата на плесен и мухъл. Изкуствените камъни могат да имат нужда от периодично освежаване, като в магазините се предлагат продукти за тази цел.

Откъде да купим облицовъчни камъни?

Може да намерите разнообразие от камъни за облицовка в големите магазини за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Баумакс и т.н. В Broshura.bg може да намерите, на едно място, промоционалните предложения на строителните магазини и да закупите нужното Ви количество и вид камъни на атрактивни цени.