Огледало Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 14 от 13 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Огледало

Когато бързате за работа или за излизане с приятели, искате бързо да се погледнете, за да сте сигурни, че изглеждате добре. Малките джобни огледалца не вършат работа. Нужно ви е голямо огледало, което да сложите в банята или на стената? На пазара има богато разнообразие от предлагани модели, така че с повече търпение и желание ще изберете идеалното за вас.

Какви видове огледала има? Какво да си купя?

На първо място при избора на огледало стои въпросът къде искате да го поставите. Ако е за банята например, трябва да купите такова, което е влагоустойчиво и има специално покритие, за да не се замъглява при наличие на пара в помещението. Размерът на огледалото също трябва да бъде съобразен с предварителните ви очаквания. Дали искате да се виждате в цял ръст или само до раменете? Освен това се предлагат огледала без или с рамка, с разчупен дизайн и различни начини за поставяне. При избора на огледало се съобразете с финансовите си възможности и със стила на стаята, за която е предназначено то.

Какви цени да очаквам?

По-малките огледала, които са с непретенциозен дизайн, струват около 15-20 лева. Големите огледала, в който може да се оглеждате в цял ръст, са цена между 100 и 200 лева.

Откъде да си купя огледало?

Може да си купите огледало в магазините на “Ikea”, “Aiko”, „Praktiker”,”Como” и др. Преди това вижте нашия сайт и брошурите, които качваме. Благодарение на тях ще сте информирани къде са най-изгодните оферти за пазаруване.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!