Одеяло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 7 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Одеяло

Хладната вечер прегръща града и кара хората да потръпват от студ. Навън е вече тъмно и луната е очертала блестящия си силует. Ние се готвим да заспим, прегърнали преживяванията от изминалия ден и мислейки какво ще ни поднесе утрешният. Топлината на леглото се допълва от мекия допир на завивките. Одеялата се разпъват над леглото, за да отметнат далече студа и да ни унесат в сладко спокойствие. Завивките, които са ни толкова полезни, се предлагат в много магазини и в безброй вариации от цветове, материал на изработка и дебелина.

Какви видове одеяла има? Какво да си избера?

Традиционно одеялата са се произвеждали  предимно от текстил и вълна, но вече има и такива от изкуствена вълна. На голяма популярност се радват т.нар. „олекотени одеяла“ – има летни и зимни модели, които са с различна дебелина и са подходящи за различните сезони. В България са много популярни Родопските одеяла, които са направени от 100 % вълна и са много подходящи за зимата. Традиционните им шарки са бяло и черно, зелено или жълто, фигурите им са на квадрати и ленти. Продават се електрически одеяла, които могат бързо да сгреят тялото ни, когато сме болни или просто в стаята ни е студено. Предлагат се в различни размери и степени на излъчване на топлина. Поставят се над матрака, под долния чаршаф. Някои модели дори са пригодени за пране – ръчно и автоматично. Ако търсите одеяло за летните месеци, насочете се към типа „еко“, те са неоцветени, изчистени модели, които са направени от 100% памук, а това че са изключително леки, ги прави много удобни за завиване при топло време. Ако обзавеждате Вашата спалня или детската стая, изберете одеяло с цветове и детайли, които съответстват на цялостния интериорен дизайн.

От кои магазини мога да купя одеяло?

“Aiko”, “Jumbo”, “Jysk”, “@Home”,”Метро“, „Como”,”Mobbo”,”Masterhaus” и др. Тъй като изборът е много голям, а Вие едва ли имате възможност да посетите всички магазини, вижте брошурите на сайта ни, за да разберете къде се предлагат промоционални продукти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!