Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Одеяло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 131 магазина
Виж всички магазини

Информация за Одеяло

Хладната вечер прегръща града и кара хората да потръпват от студ. Навън е вече тъмно и луната е очертала блестящия си силует. Ние се готвим да заспим, прегърнали преживяванията от изминалия ден и мислейки какво ще ни поднесе утрешният. Топлината на леглото се допълва от мекия допир на завивките. Одеялата се разпъват над леглото, за да отметнат далече студа и да ни унесат в сладко спокойствие. Завивките, които са ни толкова полезни, се предлагат в много магазини и в безброй вариации от цветове, материал на изработка и дебелина.

Какви видове одеяла има? Какво да си избера?

Традиционно одеялата са се произвеждали  предимно от текстил и вълна, но вече има и такива от изкуствена вълна. На голяма популярност се радват т.нар. „олекотени одеяла“ – има летни и зимни модели, които са с различна дебелина и са подходящи за различните сезони. В България са много популярни Родопските одеяла, които са направени от 100 % вълна и са много подходящи за зимата. Традиционните им шарки са бяло и черно, зелено или жълто, фигурите им са на квадрати и ленти. Продават се електрически одеяла, които могат бързо да сгреят тялото ни, когато сме болни или просто в стаята ни е студено. Предлагат се в различни размери и степени на излъчване на топлина. Поставят се над матрака, под долния чаршаф. Някои модели дори са пригодени за пране – ръчно и автоматично. Ако търсите одеяло за летните месеци, насочете се към типа „еко“, те са неоцветени, изчистени модели, които са направени от 100% памук, а това че са изключително леки, ги прави много удобни за завиване при топло време. Ако обзавеждате Вашата спалня или детската стая, изберете одеяло с цветове и детайли, които съответстват на цялостния интериорен дизайн.

От кои магазини мога да купя одеяло?

“Aiko”, “Jumbo”, “Jysk”, “@Home”,”Метро“, „Como”,”Mobbo”,”Masterhaus” и др. Тъй като изборът е много голям, а Вие едва ли имате възможност да посетите всички магазини, вижте брошурите на сайта ни, за да разберете къде се предлагат промоционални продукти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!