Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Оливерник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Оливерник

Подредбата на масата е не по-малко важна от ястията, които поднасяме. Поради тази прична изборът на прибори и съдове за хранене, аксесоарите и декоративните елементи е от значение. Всички те трябва да са практични и функционални, освен да са красиви. Един от необходимите аксесоари за масата е оливерникът.

Какви оливерници има?

Оливерниците могат да бъдат комплекти както само от бутилки за оцет и олио, така и те да бъдат в комплект със солници. Обикновено оливерниците се предлагат със стойка, която служи както за по-лесно пренасяне, така и за по-доброто им съхранение и подредба.

В магазините ще откриете огромно разнообразие от оливерници. Традиционните стъклени бутилки и солници с хромови капачки, отдавна не са най-използваните. Оливерниците могат да бъдат, освен стъклени, така и порцеланови, пластмасови. Формите на бутилките също са различни. Те могат да са издължени, кръгли, квадратни, както и да са по-нестандартни – с формите на различни животни, пожарогасители, туби и т.н. Могат да бъдат прозрачни, с плътни цветове, с различни шарки, да комбинират два или повече цвята и материала.

Много атрактивни и практични са оливерниците 2 в 1. При тях бутилките за олио и оцет представляват един основен съд. В него е поставен по-малък, който може да е с формата на грозд или да бъде същият като големия – кръгли, продълговати.

Модерен вариант са и оливерниците с пулверизатори, които пръскат течните овкусители. Те са удобни за употреба, тъй като няма риск от изливане на голямо количество от подправките, а дозирането е по-лесно.

Откъде да купим оливерник?

Може да намерите голям избор от оливерници в магазините за обзавеждане и декорация – @Home, JYSK, Mobbo, Лабиринт, Икеа, Комо, Домко и т.н., както и в магазините за домашни потреби и битови стоки.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!