Олио

Намерихме 21 резултата за Олио в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 21 промоции за Олио. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Олио и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

16.02 - 28.02 Фреш маркет
15.02 - 28.02 Kaufland
15.02 - 28.02 Kaufland
15.02 - 28.02 Kaufland
15.02 - 28.02 Kaufland
22.02 - 28.02 Kaufland

Повече информация за Олио

Пържени картофки със сирене или кюфтенца и тиквички? Можете ли да устоите на аромата им, особено ако са домашно приготвени с качествени продукти? За приготвянето на всички тези вкусотии ни е необходима обаче и мазнина. Олиото е един от най-често използваните продукти за тази цел. Растителното масло води началото си от слънчогледа и въпреки че в големи количества не е полезно, понякога можем да си позволим да консумираме храни, които го съдържат.

Какво трябва да знаем за олиото? Какво да си купя?

Въпреки че, у нас под олио се разбира най-вече това, произведено от слънчогледа, всъщност тази мазнина може да бъде продукт, добит от маслините(зехтин), от кокоса, рапицата и т.н. При избор на слънчогледово олио е добре да решим първо какво искаме да е то – рафинирано или нерафинирано. Предимствата на нерафинираното олио са, че то съдържа витамин E, мастни киселини омега-6 и омега 9. Освен това то не съдържа вредни киселини от химични процеси, просто защото те не се използват по време на производството. Рафинираното олио се получава по химичен начин от изпечени или сушени семенца, които се филтрират няколко пъти, за да се изчистят от протеиновите остатъци. По принцип нерафинираното олио е по-полезно, но хората го избягват заради различния му вкус. В последните години зехтинът се радва на голяма популярност заради високия процент затлъстяване и желанието на хората да готвят и ядат здравословна храна. Ако държите да си купите олио от маслини, което е наистина качествено и полезно, гледайте на етикета да пише Virgin, това е показател, че продуктът е натурален и направен по-най благоприятния за здравето начин.

Кои марки олио са сред лидерите на пазара? Откъде да си купя?

„San Lazaro”(зехтин), “Клас”(олио), Тракия(олио) и др. са сред предпочитаните марки олио на пазара. Има обаче още много други висококачествени продукти, които може да разгледае. Олио има почти във всички хранителни магазини, а ако искате да изберете сред множество видове, посетете магазините на „Kaufland”, “BILLA” „Фантастико“,“Моят магазин“ и др.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах