Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Олио за тяло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Олио за тяло

Да се чувстваш добре в собствената си кожа е добре познато клише, но истината е, че много от нас не се чувстват комфортно и не се харесват. Сухота, напукваща се повърхност на кожата, свръхчувствителност и др. могат да ни накарат не само да страдаме от липсва на самочувствие, но и да се чувстваме наистина зле заради неудобството, което изпитваме. Олиото за тяло е добър помощник при овладяването на проблеми по кожата. Предлагат се няколко различни варианта от козметичния продукт, които са съобразени с най-честите оплаквания на дамите.

Кога да използвам олио за тяло? Кой вид да избера?

Има голямо разнообразие от продукти и повечето са за универсална употреба. Препоръчително е да гледате съставките и да търсите олио с повече витамини, а може да има и екстракт от алое вера. Ако очаквате бебе навярно също се нуждаете от допълнителна грижа за своята кожа – сухата и сърбяща кожа едва е предпоставка за спокойна бременност. За щастие производителите са пуснали на пазара олио за тяло с успокояващ ефект срещу стрии – той ще се погрижи за кожата Ви и ще Ви предпази от омразните образувания. Съществува и подобен продукт, но предназначен за Вашето бебе – той също тонизира и подхранва кожата му. Олиото за тяло трябва да се нанася на чиста кожа, за препоръчване след баня.

Кои производители са за предпочитане? Откъде да си купя олио за тяло?

Продуктите на „Bilka”, “Nivea”,, “Garnier”, “Eucerin”,“Avene”,  “Lierac” и др. са сред лидерите на пазара. Можете да ги намерите в магазините на “Lilly”, “dm”, “Douglas”,”Фантастико“, “Kaufland” и др. За да Ви бъдем от помощ, когато избирате, ежедневно качваме на сайта си брошури, на които са отбелязани най-големите намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!