Омекотител

Намерихме 1 резултат за Омекотител в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Омекотител.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Омекотител

За да бъдат дрехите Ви меки и приятни на допир след пране, незаменим помощник е омекотителят. Освен, че се грижи за мекотата на прането Ви, той осигурява и страхотен аромат. По този начин след като изсъхнат дрехите Ви, все едно са чисто нови, а Вие ухаете на парфюм. А иначе омекотителят представлява течност, която най-често се предлага в различни туби от по 1-2 литра.

Какви омекотители има?

Можете да си купите различни омекотители в зависимост от марките, на които се доверите. Има продукти с различни аромати, има и омекотители с различна големина. Омекотителите са в течна форма и трябва да поставим различно количество в зависимост от количеството дрехи, което ще перем. Обикновено на гърба на омекотителя е изписано колко от течността да поставим за определено количество дрехи, така че да постигнем максимален резултат.

Какво представляват омекотителите?

Омекотителите съдържат различни активни съставки, сред които биоразградими вещества, багрила, аромати, повърхностноактивни вещества, които правят дрехите ни меки. Освен че можем да си купим омекотител, можем да изберем и прах с добавка омекотител, което е функционално и икономично решение. Когато използвате омекотител, дрехите, които по принцип дразнят кожата Ви ще омекнат и в тази връзка допирът с тях вече няма да бъде неприятен.

Откъде да купим омекотители?

Ако искате дрехите Ви да бъдат ароматни и меки, купете омекотител още сега. Можете да го направите в редица вериги магазини, сред които Пикадили, Карфур, Кауфланд, Била, dm, Лили и други. Най-добрите им оферти пък сме събрали в брошурата, която ще намерите в нашия сайт. Не губете време, а я разгледайте още сега и придайте завършен вид на Вашето  пране.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах