Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Опаковъчна лента Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Опаковъчна лента

Опаковъчните ленти, известни още като тиксо, намират широко приложение в ежедневието. В зависимост от вида на опаковъчната лента, можем да я използваме за залепяне на различни повърхности. Тя може да е в различни цветове и материали, от които е произведена.

Какви видове опаковъчна лента има?

Освен прозрачното тиксо, което присъства в голяма част от домовете ни и което се използва за различни цели, има безшумни, кафяви опаковъчни ленти.

Опаковъчната лента се състои от носещ и лепилен слой. От носещия слой зависи устойчивостта и издръжливостта на лентата. Определяща е неговата дебелина, от която зависи каква тежестта на товарите, за които може да се използва без да се скъса. Лепилата могат да са на водна основа, да са на основата на синтетичен или естествен каучук. Лепилата каучукова основа са издръжливи на широк температурен диапазон и имат по-силни лепилни свойства, в сравнение с лепилата на водна основа.

Едни от предпочитаните опаковъчни ленти са т. нар. солвент, които обикновено са с лепила на основата на естествен каучук. Те са с високо качество и могат да се използват в хранителната промишленост и при дейности, които изискват здравина и устойчивост на опаковките.

Хотмелт лентите са на основата на синтетичен каучук. Имат както битово, така и промишлено приложение. Те са устойчиви на влага и различни температури, като след залепяне може да бъде поставено във фризер без да се разлепи.

Откъде да купим опаковъчна лента?

Опаковъчните ленти са широко разпространени. В зависимост от вида на тиксото, ще намерите в книжарниците, магазините за офис консумативи и оборудване, големите супермаркети. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете желаната опаковъчна лента на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!