Осветителни тела

Намерихме 30 резултата за Осветителни тела в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 30 промоции за Осветителни тела. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Осветителни тела и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

22.06 - 19.07 GS Строймаркет
22.06 - 19.07 GS Строймаркет
19.06 - 09.07 Практикер
19.06 - 09.07 Практикер
22.06 - 19.07 GS Строймаркет
19.06 - 09.07 Практикер

Подобни продукти от тази категория

09.06 - 06.07 Ardes.bg
19.06 - 09.07 Практикер
19.06 - 09.07 Практикер
19.06 - 09.07 Практикер
19.06 - 09.07 Практикер
19.06 - 09.07 Практикер

Повече информация за Осветителни тела

Детайлите в интериора могат да го допълнят, да се превърнат в акцент, но и могат изцяло да провалят добрия замисъл. Един от много важните елементи на обзавеждането е осветлението. В зависимост от помещението, светлината трябва да е подходяща и да ни осигурява уют и комфорт.Това зависи както от избора на крушки, така и от осветителни тела.

Какво трябва да знаем за осветителните тела?

Под осветителни тела може да разбираме различните аплици, спотове, плафони, полилеи, пендели и т.н.

Стилът и дизайнът на осветителните тела зависят изцяло от личните Ви предпочитания, цялостен интериор и атмосфера на помещението. В магазина може да намерите наистина огромно разнообразие от форми, размери, цветове осветителни тела. Повечето от тях се предлагат в обособени серии, което позволява избирането на няколко тела с еднакъв дизайн. Когато избирате осветително тяло трябва да определите неговото предназначение, а и стаята, в която ще го използвате.

Аплиците се монтират върху стените, като светлината се излъчва нагоре. Затова се използват за допълнително осветление. Плафоните се поставят върху тавана и разпръскват светлината настрани. Това е и основната разлика между плафона и пендела, който е висящ. Лампионът е подходящ за поставяне в ъглите на стаята или в къта за четене. С него може да насочите светлината, като създадете акцент върху предмет. Все по-разпространени са и осветителните тела за вграждане. Те могат да се монтират както на тавана, така и на стените или пода.

Откъде да купим осветителни тела?

Ще намерите осветителни тела в Бриколаж, Практикер, Икеа, Домко, Комо, Аико и останалите магазини за обзавеждане. Разгледайте актуалните брошури на магазините, в които ще откриете промоционални оферти и специални отстъпки. Възползвайте се от тях и закупете желаното осветително тяло на изгодна и достъпна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах