Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Острилка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Острилка

На пазара има различни канцеларски материали, с които трябва да разполагаме в дома или офиса си. И ако гумата и моливът вървят ръка за ръка, то не трябва да забравяме и острилката. Практичното пособие ще Ви свърши работа и при подострянето на цветните моливи на децата.

По какво се различават острилките?

Може да разделим острилките на две основни групи, които се различават по начина на подостряне – те са механични и електрически. Механичните острилки са познатите ни традиционни пособия, при които за да подострим молива трябва да го завъртим няколко пъти. При електрическите острилки се включват в контакта и подострят молива автоматично. В зависимост от модела може да работят и с батерии.

Острилките се различават и по диаметъра на отворите, което определя и за какви моливи са предназначени. За да не ни се налага да купуваме различни острилки, на пазара се продават острилки с две гнезда, които са с различен размер.

Острилките могат да имат и съд, в който да се събират отпадъците. С тях ще избегнете разпиляването на стърготините. Острилките с капаче са чудесен избор за деца, както и всички модели, при които режещата част е покрита.

Обикновено острилките са произведени от метал или пластмаса. Разнообразието на цветове и форми е огромно, като може да изберете най-подходящата острилка – дали е за детето Ви или ще стои на бюрото в офиса.

Откъде да купим острилка?

Ще намерите различни острилки във всеки магазин, в който се продават и канцеларски материали. Електрически острилки най-добре потърсете в магазините за офис оборудване и консумативи. Разгледайте промоционалните офертите в Broshura.bg и изберете острилка на най-изгодната цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!