Отвертка

Намерихме 1 резултат за Отвертка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Отвертка.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Отвертка

Ако съпругът Ви е сръчен и обича да поправя всичко из дома, навярно би се зарадвал на нови инструменти. Това не е най-романтичният подарък, но със сигурност е практичен. Не само за него, но и за Вас, за да сте сигурна, че всичко ще бъде изрядно вкъщи. Но нека да избягаме от шегата и да сериозно да заявим, че акумулаторните отвертки са изключително полезни и удобни за работа инструменти.

Какво трябва да знам за акумулаторните отвертки?

Несъмнено те са задължителна част от притежанията на всеки добър домашен майстор. Дизайнът на повечето от тях е компактен и лек и могат да ни помогнат в различни дейности, свързани с бита и строителството. На пазара има голям избор от акумулаторни отвертки, които може да разгледате, за да изберете най-добрата за Вас. Някои от тях са в комплект с аксесоари и накрайници, а други са с чупещо рамо, има и  модели с подвижна ръкохватка. Инструментите са подходящи за завиване на винтове и болтове на трудни за достъп места. За препоръчване е да изберете акумулаторна отвертка с литиево-йонна батерия. Цените на инструмента варират между 20 и 100 лева.

Кои марки са добри? Откъде да си купя?

„Bosch”, “Skil”, “PSR” са някои от доказалите се марки при покупка на акумулаторни отвертки. Разгледайте моделите, които се предлагат в „Praktiker”, “Bauhaus”, “Багира“, „eMAG” и др. Не бързайте да купувате уред, а първо вижте брошурите на сайта ни, за да знаете кои са най-добрите предложения на пазара за техника.